Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 02 wrz 2008, 16:46

Człowieku, sam piszesz od wczoraj że Manchester United nie potrzebuje wzmocnień bo ma silny skład co jest sprzeczne z tym co wykonał Ferguson kupując napastnika. A Ty dzisiaj cieszysz się tym transferem mimo że twierdziłes iż nie wydaje Ci się konieczny. Pozwól ze tez nie będę tego komentował.
Słucham? Naucz się czytać. Wklejałem już jeden cytat. Mieliśmy mocny skład na tyle, że jeśli nie udałoby się sprowadzić Berbatova to nie byłoby tragedii, nadal kadra byłaby na tyle mocna, że bylibyśmy w stanie walczyć o Mistrza, a nie grać o pietruche. Pisałem, że jeśli kupować to upatrzonego grajka, który będzie stanowił wzmocnienie, i takim kimś był Berbatov. Nie uważałem, że należy kogoś kupować byle tylko kupić :roll: Tak jak Scolari powiedział jeśliby się udało sprowadzić Robinho to będzie świetnie, nie udało się nic się nie stało nadal mamy mocny skład. Żebyś nie musiał dalej dumać napiszę prosto.

Udało się sprowadzić Berbatova jest świetnie, jeśli by się nie udało nie było by tragedii, nadal kadra która zdobyła Mistrzostwo Anglii i Europy byłaby w stanie powalczyć o powtórzenie tego sukcesu. To samo mówił Ferguson. Wszystko jasne? :suicide:
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2008, 16:48 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Anglia”