Ale o co Ci chodzi ?rkoeman pisze:kon2r pisze:Zarobiłem na dzisiejszej przegranej naszych grajków
Graliśmy praktycznie to samo co sezon temu. Byliśmy nieskuteczni a co gorsza praktycznie nie stwarzaliśmy sobie okazji bramkowych. Każdy kolejny atak wyglądał tak samo, irytujący Dani, Messi biegający po całym boisku mam nadzieję że z czasem nasza gra się poprawi bo to co dziś ujrzałem nie nastawia mnie optymistycznie w perspektywie kolejnych meczy, co prawda to dopiero pierwsza potyczka w lidze i nie powinniśmy wysnuwać wniosków lecz mimo wszystko dzisiejszy mecz snuje wiele domysłów.
Trzeba być dobrej myśli![]()
veb
gratuluje obstawiania porazek swojej druzyny. jedna z rzeczy ktorych nienawidze
to samo co w zeszlym sezonie? ty chyba nie do konca rozumiesz o co chodzi w pilce noznej. prawda?
Przeczuwałem strate pktów i była to dobra okazja do zasilenia portfela.
Za racji tego że obstawiłem przeciwko swojej drużynie nie do końca rozumiem o co chodzi w piłce nożnej ?
Wiedz że mimo tego że obstawiłem przeciwko Barcy nadal byłem za nią i to jeszcze nie wszystko uważam to za najlepszy system obstawiania bo w razie przegranej naszej drużyny to te pare groszy choc troche jest w stanie poprawić mi nastrój.
W tamtym sezonie pod koniec rozgrywek w każdej kolejce obstawiałem wygraną Realu cieszyłem się z ich porażek a w razie ich wygranej przynajmniej poprawiałem sobie humor zarobioną kasą