Spadłem z krzesła! LFC oraz AFC są za nami daleko w tyle. Świetną, szeroką kadrę ma CFC, ale nawet wobec nich nie możemy mieć kompleksów.BaSSu pisze:Chodzi mi oto że kadrowo jesteśmy słabsi od rywali (liczących się w walce o mistrzostwo).
Nawet nie chce mi się już mówić o poszczególnych pozycjach, bo chyba z powyższego Twojego twierdzenia śmieją się pod nosem fani rzekomo lepszych kadrowo od nas zespołów.
Pewnie rok temu też po kilku meczach chciałeś 15-stu transferów.Jak sam zauważyłeś, w ostatnich meczach pojawili się u nas rezerwowi. Czy jesteś z nich zadowolony? Bo ja kompletnie się zawiodłem.Ale nie chce iść w zaparte. Poczekajmy do meczu z Liverpoolem. Wtedy okaże się gdzie jesteśmy.
A teraz przejdźmy do sedna - proszę Cię uprzejmie, abyś wymienił konkretne nazwiska i spotkania. Z rezerw grali ostatnio O'Shea, Fletcher, Possebon, Campbell oraz Rafael(o kimś zapomniałem?). Kto z nich zawiódł? Bo ja śmiem twierdzić, że każdy z nich zaprezentował się co najmniej dobrze.
Tego nie rozumiem. Jak to jest, że ponoć zagraliśmy tragicznie z Zenitem, a przegraliśmy ledwie 1:2, stwarzając sobie jeszcze do tego ze trzy 100% sytuacje? Przecież Zenit to nie Traktor Opoczno. Zagraliśmy przeciętnie - mieliśmy świetne momenty, jak również tragiczne. Suma sumarum przeciętny występ, którego na pewno wstydzić się nie musimy.z Zenitem zagraliśmy tragicznie a nie tak sobie.