Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Anglia - Transfery (zbiorczy)

Post autor: Kamil232 » 04 wrz 2008, 14:30

Tiago też prezentował się świetnie, a w JUVE gra beznadziejnie, czy to oznacza że to nie była transferowa klapa i wywalone pieniędze w błoto
Gdzie on prezentował się świetnie? :lol:
To że uważam Quaresme za zawodnika o klasę lepszego od Naniego i o dużo większym doświadczeniu nie oznacza że jestem jego fanatykiem, ba ja osobiście to go nie lubie, choć umiejętności docenić potrafię. Tymczasem Nani to gnojek, który ledwo wyskoczył, a już zapłacono za nieo 25 mln, co czyni go jednym z droższych transferów ostatnich lat, a jednym z najlepszych graczy nie jest i do czołówki mu bardzo daleko. Owszem ma technikę, jest dynamiczny, ale z jego indywidulanych akcji pożytek jest znikomy, nie jest kreatywny, czyli ogolnie sobie lata, tylko niespecjalnie wiadomo po co
Nie dziwne, że jest bardziej doświadczony skoro jest starszy. I tutaj też zadziało właśnie to, za młodego trzeba więcej zapłacić, dlatego Nani kosztował sporo. Scolari miał na szczescie zdanie podobne do mojego i uważał Naniego za lepszego i to on był pierwszym rezerwowym. Zachwyty nad Quaresma mnie niezmiernie bawią, błyszczy w jakiejś ogórkowatej lidze, w Barcie grał piach, a wszyscy go stawiają jako jednego z najlepszych skrzydłowych swiata. Chyba na podstawie filmików z YouTube, też chętnie tu wkleje kilka o Nanim :lol: I to co napisałeś o Nanim, pasuje również jak ulał do Quaresmy, jego indywidualne popisy nie wiele dają zespołowi.

Wróć do „Anglia”