Każdy kibic Legii wie, że KIBICE Legii poszli tam po to aby z całych sił dopingować Legie Warszawa. Jeśli ktoś pisze coś innego to nie jest kibicem Legii. Proste.
„Wiele dzieciaków i kobiet można policzyć na palcach jednego człowieka - dane z policji”
Podaj te dane, a nie tylko rzucasz słowa na wiatr.
„te kilkaset osób znalazło się tam bezprawnie”
„Bezprawnie”? Dla czego „bezprawnie”? (podaj konkrety - artykuły, paragrafy)
Zbiórka była o godzinie 17 w centrum miasta pod hotelem Metropol, tam też zebrali się „bezprawnie”? Policja nie uznała tego za bezprawie, bo aż do stadionu KSP nie rozgoniła „bezprawnego” zgromadzenia, ani nawet nie wzywała do rozejścia się „bezprawnego” zgromadzenia. Śmiech na sali.
„ale że ci ludzie tam popełnili przestępstwo, w to nikt nie powinien wątpić.”
Wiesz co to jest przestępstwo?!
Nie!
A wiesz co to jest uwag teraz słowo klucz WYKROCZENIE też nie wiesz. Chyba tylko ten cały Marthino działa mi na nerwy bardziej niż Ty, ale nie ma ignore a więc będę się musiał męczyć. Mówi się trudno.
"w tej grupie tych kilkuset kibiców na pewno kilkuset było weteranami po Wilnie czy Bełchatowie"
Bez odbioru.
Yukasz przepraszam, że nie będę cytował, no ale bez selektywnego to po prostu
„A co mnie obchodzą te liczby, czy było ich 800 czy 700 co to za różnica? Gdzie napisano że stolica została zdemolowana? Mi chodzi że jak w wynika choćby z clonerowego linka zaczęli kibole a teraz płacz i lament że są pokrzywdzeni. Jak zawsze zresztą”.
Nie obchodzą liczby ani ten temat, bo nie jesteś kibicem Legii i sprawa Cię nie dotyczy. Zresztą nie liczby był w mojej wypowiedzi najważniejsze. Chodziło o to jak np. Fakty przedstawiły te zajścia. Każdy kto oglądał Fakty wie jakie bzdury tam zaprezentowali.
A gdzie napisali? W Internecie: Onet i strony TVN np.
„No i właśnie z tego co słyszałem w radio (zapewne też szmatławiec) 8 kiboli ma mieć wyroki a reszta objęta dozorem policyjnym i zakazem stadionowy.”
No tak jak pisałem kibole/chuligani uciekli, a kibice w liczbie gigantycznej dostaną nie słuszne zakazy stadionowe. Wielki sukces policji
„O co te pretensje?”
Nie mam pretensji. Przedstawiłem tylko alternatywną i lepszą wersje jak można było to rozegrać.
„W ogóle widzisz że w głupi sposób próbujesz usprawiedliwiać jedną grupę?”
Nikogo nie usprawiedliwiam, a już tym bardziej w głupi sposób. Nabijam się, że „blisko 800 chuliganów” jak broń miało parę kastetów, rac, i… widelec
„a reszta przedmiotów oprócz tych kilku które wymieniłeś”
Jak reszta przedmiotów? Mi nic o nich nie wiadomo. Weź podaj jakieś źródła. Bo chce zobaczyć te chuligańskie noże, siekiery, kije bejsbolowe, maczugi, miecze, czołgi, głowice nuklearne…
„Wygrałem coś?”
Nic.
Ja w zasadzie nic więcej do powiedzenie nie mam w tej kwestii. Wszystko przedstawiłem w pierwszym poście, reszta mnie nie obchodzi.
Pozdrawiam Was ja kibol, chuligan i szumowina społeczna franz.