Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Re: Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Post autor: franz » 05 wrz 2008, 19:18

Wilmore jesteś człowiekiem, którego wypowiedzi wzbudzają u mnie różne reakcje. Zwykle jest to wkurwienie i rozbawienie. Jednak ostatnimi komicznymi wypowiedziami zniwelowałeś to pierwsze, a wzmocniłeś drugie. Nie wrzucam Cię na listę wrogów – bo stracił bym dobrą zabawę i trochę śmiechu.
Wilmore pisze:Nie mam prawa nic konkretnego opublikować, to są dane poufne, wystarczy, że ktoś już złamał prawo i te liczby dotarły do mnie - za malutki jesteś, by się dowiadywać, co policja ma w kartotekach.
Pracujesz w Komendzie Stołecznej Policji?

Słabo tam płacą jak na koszty utrzymania w Warszawę, a więc współczuje.

Oczywiście te słowa: „wystarczy, że ktoś już złamał prawo i te liczby dotarły do mnie” bawią mnie strasznie, ale nic to, nawet się cieszę mam trochę zabawy. Ja swoją widzę na temat liczby kobiet i dzieciaków (żeby była jasność 16-17 lat to dla mnie dzieciaki) opieram na licznych relacjach kumpli (wiem wiem to nie obiektywni kibole, bez mózgów i w dresach). Zresztą wystarczy dokładnie obejrzeć zdjęcie z tego przemarszu, aby zobaczyć że w grupie szli nie tylko chuligani, ale też kobiety, dzieciaki, starsi panowie (około 50 lat)

Taki znowu malutki nie jestem, na Ciebie wystarczy.
Wilmore pisze:Popełnili przestępstwo, bo uczestniczyli w imprezie masowej bez zgody policji.
Znowu gadasz głupoty. Nie popełnili przestępstwa! Zresztą szkoda mi czasu i nerwów, żeby tłumaczyć Ci podstawy podstaw. Może kiedyś samemu uda Ci się to pojąć, będzie to trudny proces i długo to będzie trwało, ale trzeba mieć nadzieje.
Wilmore pisze:Widzisz, Ty to wyśmiewasz, a tak wygląda rzeczywistość.
Rzeczywistość mady by „Wilmore”. Wyśmiewam, bo nic innego mi nie pozostaje. Ręce opadają i tyle.
Wilmore pisze:Coś czuję, że gdyby to się działo w Krakowie, to pierwszy byłbyś na tym forum z hasłem o krakowskich nożownikach, którego - raz w życiu zapewne - użyłbyś wtedy serio.
Ta… jasne tylko na to czekam, jak kibice Wisły zostaną spałowani i zagazowani, potem wywiezieni na dołek i dostaną niesłuszne zakazy od razu podniosę raban o nożownikach. Zle czujesz.
Wilmore pisze:ończąc temat - nikt nie nakazywał tej rzeszy "niewinnych" ( ) stać i patrzeć, jak rusza na nich policja
Nic nie zrobiłem, nikogo nie pobiłem, nie rzuciłem raca/kamieniem. Pojawiłem się meczu mojej drużyny, aby obejrzeć spotkanie i dopingować Legie. Dlaczego mam uciekać gdy otacza mnie policja? Uciekają tylko Ci co są winni.

Choć racja ucieczka z pod stadionu KSP to było by najmniej problemowe wyjście – to fakt. Ucieczka = brak pałowania/gazowania, brak 6 godzin trzymania jak bydło, brak zjazdu na dołek, brak konsekwencji karnych.

Najlepszy był wariat co dał dyla przez sześć pasów barrrrdzo ruchliwej Wisłostrady. Respekt za tą akcje :lol:

Z mojej strony to na prawdę koniec w tej kwestii.
Yukasz pisze: I w dzisiejszych czasach o zapis video nie trudno więc czemu kibice nie nagrywali działań policji i nie pójdą z tym do sądu? Niech szukają sprawiedliwości. Przecież wiedząc jak postępuje policja nawet powinni się przygotować na jakąś akcję z ich strony i nagrywać co się działo.
Jeszcz Ci Yukasz napiszę, bo ostatnio zapomiałem. Policja odbierała komórki itd. a potem metodycznie kasowała wszytskie zdjęcia i filmy z akcji policji. To tyle w kwestii szukania sprawiedliwości.

Na meczu Pucharu Ekstrakalsy z ŁKS okoł 100 widzów - wszystko jasne.

Konflikt między kibicami a KP + żałośnie słaba gra Legii + marny wartość PE + ostatnie wydarzenia + gigantyczne ceny na mecze PE ( http://www.legialive.pl/news/27389_Trwa ... LKSem.html największe w Polsce na pewno!) = pusty stadion.

Niech wróci normalność :pray:

Wróć do „Polska”