Pracujesz w Komendzie Stołecznej Policji?Wilmore pisze:Nie mam prawa nic konkretnego opublikować, to są dane poufne, wystarczy, że ktoś już złamał prawo i te liczby dotarły do mnie - za malutki jesteś, by się dowiadywać, co policja ma w kartotekach.
Słabo tam płacą jak na koszty utrzymania w Warszawę, a więc współczuje.
Oczywiście te słowa: „wystarczy, że ktoś już złamał prawo i te liczby dotarły do mnie” bawią mnie strasznie, ale nic to, nawet się cieszę mam trochę zabawy. Ja swoją widzę na temat liczby kobiet i dzieciaków (żeby była jasność 16-17 lat to dla mnie dzieciaki) opieram na licznych relacjach kumpli (wiem wiem to nie obiektywni kibole, bez mózgów i w dresach). Zresztą wystarczy dokładnie obejrzeć zdjęcie z tego przemarszu, aby zobaczyć że w grupie szli nie tylko chuligani, ale też kobiety, dzieciaki, starsi panowie (około 50 lat)
Taki znowu malutki nie jestem, na Ciebie wystarczy.
Znowu gadasz głupoty. Nie popełnili przestępstwa! Zresztą szkoda mi czasu i nerwów, żeby tłumaczyć Ci podstawy podstaw. Może kiedyś samemu uda Ci się to pojąć, będzie to trudny proces i długo to będzie trwało, ale trzeba mieć nadzieje.Wilmore pisze:Popełnili przestępstwo, bo uczestniczyli w imprezie masowej bez zgody policji.
Rzeczywistość mady by „Wilmore”. Wyśmiewam, bo nic innego mi nie pozostaje. Ręce opadają i tyle.Wilmore pisze:Widzisz, Ty to wyśmiewasz, a tak wygląda rzeczywistość.
Ta… jasne tylko na to czekam, jak kibice Wisły zostaną spałowani i zagazowani, potem wywiezieni na dołek i dostaną niesłuszne zakazy od razu podniosę raban o nożownikach. Zle czujesz.Wilmore pisze:Coś czuję, że gdyby to się działo w Krakowie, to pierwszy byłbyś na tym forum z hasłem o krakowskich nożownikach, którego - raz w życiu zapewne - użyłbyś wtedy serio.
Nic nie zrobiłem, nikogo nie pobiłem, nie rzuciłem raca/kamieniem. Pojawiłem się meczu mojej drużyny, aby obejrzeć spotkanie i dopingować Legie. Dlaczego mam uciekać gdy otacza mnie policja? Uciekają tylko Ci co są winni.Wilmore pisze:ończąc temat - nikt nie nakazywał tej rzeszy "niewinnych" ( ) stać i patrzeć, jak rusza na nich policja
Choć racja ucieczka z pod stadionu KSP to było by najmniej problemowe wyjście – to fakt. Ucieczka = brak pałowania/gazowania, brak 6 godzin trzymania jak bydło, brak zjazdu na dołek, brak konsekwencji karnych.
Najlepszy był wariat co dał dyla przez sześć pasów barrrrdzo ruchliwej Wisłostrady. Respekt za tą akcje
Z mojej strony to na prawdę koniec w tej kwestii.
Jeszcz Ci Yukasz napiszę, bo ostatnio zapomiałem. Policja odbierała komórki itd. a potem metodycznie kasowała wszytskie zdjęcia i filmy z akcji policji. To tyle w kwestii szukania sprawiedliwości.Yukasz pisze: I w dzisiejszych czasach o zapis video nie trudno więc czemu kibice nie nagrywali działań policji i nie pójdą z tym do sądu? Niech szukają sprawiedliwości. Przecież wiedząc jak postępuje policja nawet powinni się przygotować na jakąś akcję z ich strony i nagrywać co się działo.
Na meczu Pucharu Ekstrakalsy z ŁKS okoł 100 widzów - wszystko jasne.
Konflikt między kibicami a KP + żałośnie słaba gra Legii + marny wartość PE + ostatnie wydarzenia + gigantyczne ceny na mecze PE ( http://www.legialive.pl/news/27389_Trwa ... LKSem.html największe w Polsce na pewno!) = pusty stadion.
Niech wróci normalność