Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 06 wrz 2008, 20:04

beznadziejny mecz. To co odstawiła defensywa to nawewt nie nadaje się do komentowania, bo mi słów brakuje. Skrzydła tak pasywne, że Kowalczyk, ale i Wasilewski byli zauważalni wtedy gdy robili katastroficzne błędy. W środku każda KAZDA! piłka, bez względu na to z jakiej strefy posyłana w nasze pole karne dochodziła do napastników przeciwnika. Tylko dzięki Fabiańskiemu, który miał jedną niesamowitą interwencje i kilka innych bardzo ważnych nie przegraliśmy tego meczu i należy powiedzieć że to był szczęśliwy remis. Kolejne formacje niewiele lepiej, ale i tak na dobrą sprawę ta drużyna ma 2 zawodników, którzy są "international level" :>. czyli Błaszczykowskiego i bramkarza, czyli dziś Fabiańskiego a zazwyczaj Boruca, reszta to pokraki, na których gre już szczerze patrzeć nie mogę. Mam dość czekania aż boczni obrońcy będą robić cokolwiek w ofensywie i dobrze się ustawiać w obronie! Mam dość wmawiania sobie że ta reprezentacja ma rozgrywającego! Mam dość szukania kolejnych potencjalnie dobrych napastników! Mam dość czekania na to kiedy ten zespół będzie grał na choćby przyzwoitym poziomie taktycznym i będzie to robił równo mecz za meczem!
Nasi zawodnicy od lat grają tak samo, wciąż te samę błędy, wciąż ta sama frustracja po kolejnych takich meczach jak ten...
I jeszcze brawa dla Leo za świetne zmiany :|

Wróć do „Polska”