Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: czeher » 06 wrz 2008, 21:02

Wichniarek nie pasje.... moze jakby dostal szanse okazaloby sie czy tak naprawde jest, tak naprawde uj wie, poza tym w Arminii wcale tak tylko na niego nie graja, w Herthcie sobie nie poradzil bo to specyficzny zespol - nie dla polakow
Poza tym jak dostal te 45min to zagral przyzwoicie i popisal sie bardzo dobrym zgraniem ktore otwieralo droge do bramki Smolorkowi
No ale niech bedzie nie pasuje.... calkiem innym typem gracza jest Jelen - tez nie pasuje ?
No wlasnie nie pasuje bo Leo ma taktyke i nie potrzebuje napastnikow :!: dlatego nie pasuja mu do taktyki
Przeciez gramy bez nich juz dlugi czas ...
Mam juz dosc tego jak wyglada gra naszych odkad objal ja Leo, od tej pory 1fajny mecz rozegrali z Portugalczykami z panienkami w tle....
Za Engela czy Janasa przynajmniej byl polot podczas eliminacji....
Nie jego wina ? to on zestawial zespol, to on delegowal pierwsza jedenastke i to on dokonywal zmian ... Nie wiem dlaczego szans nie dostal mlody Lewandowki - chlopak bezkompromisowy przebojem sie wkrada a pilka go szuka...
Po kiego Roger ktory jest w takiej formy jak cala Legia - oplakanej ta taktyka jest gowno warta, tak mogl grac pilkarzmi T&T a nie Polska przeciwka sredniakowi....

Wróć do „Polska”