Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
McSuchy
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: McSuchy » 06 wrz 2008, 22:18

rkoeman pisze:ale juz osobnik ktory dowodzi o wyzszosci van bastena nad maradona czy yazida na reszta swiata niech postara sie to argumentowac inaczej niz subiektywnoscia odczuc
Ja NIC nie dowodzę. Ja stwierdziłem że DLA MNIE był najlepszy i opisałem dlaczego. Jeżeli widziałeś gdzieś że DOWODZIŁEM jego wyższości to wybacz ale nie znasz chyba znaczenia słowa "dowodzić". Tutaj masz definicję dowodu w rozumieniu ogólnym:
Dowód to rozumowanie analityczne, dedukcyjne lub inne, które prowadzi do wykazania prawdziwości pewnego twierdzenia przy użyciu umownie dopuszczalnych i uznanych środków jak aksjomaty, zasady rozumowania oraz założenia twierdzenia.
Ja nie dowodziłem ŻADNEJ prawdziwości tego że van Basten jest najlepszym piłkarzem w historii (co w tym wypadku było twierdzeniem). Ja napisałem dlaczego jest najlepszy DLA MNIE i nikogo nie starałem się o tym przekonać (przytocz proszę fragmenty mojej wypowiedzi które mówią inaczej- jeżeli takie znajdziesz). Dlatego wybacz ale albo nie czytasz dokładnie postów osób z którymi prowadzisz dyskusję, albo nie potrafisz ich prawidłowo interpretować.

Wróć do „Hiszpania”