A Wisla gra na Brozka i co z tego ? Poza tym jak gramy jednym napastnikiem to chyba wiekszosc pilke musi isc do niego. Nie ma co dyskutowac w tej kwestii Wichniar odstal 45min, zle sie nie pokazal i wiecej powolania nie byloWzięło mi się chyba stąd, że Arminia naprawdę gra na Artura, który jest w jej barwach najlepszym piłkarzem - to bardzo słaba ekipa, więc stawiają na swoją gwiazdkę i robią wszystko, żeby gwiazdce grało się jak najlepiej.
Poruszylbym jeszcze taka kwestie, iz nie zawsze idzie w parze gra w reprze a gra w klubie, taki Stankovic gwiazda w Interze swoje gral a w reprze nawet nie nawiazywal do tego, a taki Lobo lepiej gral w reprze niz w klubie. Wichniarek szansy nie dostal
Co do oceny grupy eliminacyjnej do ME tylko nie mozna bylo przewidziec "pijanej Portugalii" a reszta byla jak na dloni, o cyzm bylo pisane, Belgia oid kilku lat kryzys i tak naprawde czekaja az okrzepnie to pokolenie co bylo na olimpiadzie czy wczesniej dobrze rpezentowalo sie na mME czyli Dembele, Mirallesy itp, W serbii byla przebudowa, dosc spore przemeblowania bo kariery w repze skoncyzlo kilku graczy po MS. poza tym mala dziurka w skzoleniu byla
Nie chce mi sie juz dytskutowac na temat ostanietgo spotkania... Ciekawi mnie tylko czy na San Marino tez wyjdziemy bez napastnika, uwazam ze w takim spotkaniu szanse powinien dostac Lewandowki...
Wg mnie Leo zapada powoli na demencje starcza.... bo to co odpierdziela od jakiegos czasu to cytujac klasyka w swym gatunku nie bledy ale wielblady
Niemcy 2-0 Polska
Polska 1-1 Austria
Chorwacja 1-0 Polska
Ukraina 1:0 Polska
Polska 1:1 Slowenia
5meczy - 2strzleone gole .... ze spalonego i karnego