Jezeli chodzi o Piszczka to ja twierdze swoje, twoje argumenty do mnie nie trafiaja,
Nie chodzi o to, ze ma byc niegodny nadal, mnie chodzi o to ze nie moze miec pretensji i przywolanie go jako przykladu ze grzecznie czeka jest z dupy, koles nie moze meic pretensji ze jest nie powolywany mimo iz przez kilka lat zdobywa worki bramek na Cyprze, jest zywa legenda tej ligi bo dopiero od jakiegos czasu ta liga ma jakams renomeTo, że wyjeżdżał tam, kiedy ta liga była przeraźliwie słaba, ma oznaczać, że jest niegodny uwagi nadal, kiedy ta liga jest mocniejsza od naszej?
Przepraszam Cie bardzo ja niczego nie oczekiwalem, jezeli nie pamietasz moich oczekiwan przed Euro to ci przypomne ze jako nieliczny podchodzilem realistyczne do sprawy nie ulegajac wywoda Leo czy dziennikarzy, ktorzy stawiali juz pomniki wielkiemu fachowcowiPrzepraszam, a czego oczekiwaliście? Że pokonamy Chorwację, rozgromimy Austrię i po kontrowersyjnym karnym przegramy z Niemcami?
Twierdzilem ze bedzie 3msc w grupie ale po 2spotkaniach bedziemy sie juz pakowac, zycie pokazalo cos innego
Przegrac a przegrac jest roznicam, dobra niech ci bedzie slaba ekipa, ale nie rpzeszkadza to w tym aby przynajmniej przygoptowac ich dobrze kondycyjnie, gdy dodatkowo sprowadza sie hiper znawce..... Leo byl juz na kilku turniejach i znamienne jest to ze spotkania nie wygral a gral min z Holandia na MS zdaje sie
Piszesz ze zasluzone zwyciestwo odebral nam sedzia? kpisz? Austria mogla nas rozjechac gdyby nieinterwencje Boruca, a bramka Rogera z spalonego..... nic nie grali i w tym problem, mozna przegrac ale jakos sie zaprezentoiwac....
Mam to do siebie, ze nie ulegam temu co pisza tylko sam wyrabiam sobie zdanie, ty chyba podobnie masz? Co z tego ze ktos tam pisal, dla mnie pod wodza Leo rozegrali 1-2 dobre spotknaia a reszta to meczarnie pod szczesliwa gwiazda, opatrznosci czy co tam chceszFakt, zwycięstwo z Czechami. Przed Euro wszyscy pisali, jak to fantastycznie Polacy grają, a teraz piszesz, że było niewiele lepiej?
widze ze w sumie jestesmy w tym samym pkt co na poczatku wiec moze odlozmy to przynajmniej do nastepnego spotkania...Przepraszam, jakiego ogólnego problemu? Że Leo nie przygotował taktyki do ostatniego meczu? To Ci już napisałem, z tego, co widziałem, to taktyka była dobraŻe piłkarze byli nieprzygotowani do biegania