Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: MENDEZ » 08 wrz 2008, 9:33

Wilmore pisze:Dajmy Leo piłkarzy, jakich ma Turcja czy Rosja, a później rozliczmy go z wyników.
Wg mnie mamy dobrych piłkarzy - może nie tak jak Rosja ale co do Turcji to bym się zastanowił :? Ale do rzeczy... Leo miał do dyspozycji takich grajków jakich sobie powołał a mógł wg mnie lepszych - Brożek, Bosacki, Zieńczuk, Jeleń (jak był na siłach), Kikut, Wichniarek a jak mówi Leo, że wielu z nich (generalnie napastnicy) nie pasują mu do koncepcji to ja się dziwie jak mozliwe by pasował mu Żurwaski, Saganowski, Zachorski i wielka gwiazda Matusiak :lol: a grać lubi 1 "napadziorem" - który lubi się cofać dzięki czemu gramy taktyka 1-4-6-0 (np mecz ze Słowenią) gdzie nie było napastnika, wszyscy na obronie a i tak goście robili co chcieli na naszej połowie!!! A na rezerwie R. Lewandowski, Smolarek a on gra Piszczkiem, któryn nie dość, że w Herthcie gra jako skrzydłowy to nie gra po 90 min i schodzi w 60 min :boje się:

Leo piłkarzy ma tylko to jego decyzja czy powoła Pazdana czy Zieńczuka, Zachorskiego czy Brożka albo Wichniarka ale jak mówi Don Leo dzieli ich "international level" :haha:

Wróć do „Polska”