Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: bartbuks » 08 wrz 2008, 13:04

Wilmore pisze:Zanim ktoś tu zacznie rzucać przykładami Rumunii, to niech najpierw się dowie, jak wygląda w ogóle sytuacja tej ekipy na ten moment.
Podobnie z Francją - Austria słaba nie jest, wreszcie ma trenera, tymczasem Francja...
Chyba każdy oprócz Ciebie zgodzi się ze mną na tym forum, że od Rumunii społeczeństwo bardziej chyba wymagało zwycięstwa nad Litwą niż my wymagaliśmy 3 punktów ze Słowenią. Może Ty jesteś wielkim fanem kadry Rumunii i rano budząc się patrzysz na plakat Chivu, Lobonta, Mutu i spółki oraz dziesięć razy dziennie odwieszasz http://www.jakwygladawogolesytuacjakadryrumunii.ro, bo ja nie, ale wyobraź sobie, że na piłce to się znam i nie potrzeba tu Tomaszewskiego, Bońka czy Kołtonia aby wpaść na to, że porażka ekipy z nad morza Czarnego z Litwą to ogromna niespodzianka. Ja tu nie lamentuje i nie obwieszczam końca świata po sobotnim meczu. Leo wraz z mediami przed Euro wykreował nasz sukces i tak samo po nich wykreował tragedię i brak grajków. Może czas po prostu przyznać, że nie ma już ambicji i nie wie co zrobić.
Wilmore pisze:Jakbyś znał się na piłce, to wiedziałbyś, dlaczego nawet nie komentuję Francji.
Może dlatego, że nie oglądałeś meczu. Powiem Ci tylko tyle, że Francja to prawie mój drugi kraj i doskonale wiem co tam się dzieje.
Wilmore pisze:widzę, że dalej króluje typowo polskie bagienko, w którym dawne zasługi to nic, ale jeden gorszy wynik... Uuuu, to klęska tysiąclecia, poziom gry z B klasy, na boisku jedenastka ulubieńców, trenera ukrzyżować do góry nogami, a tak w ogóle wszystkim rządzi układ :!:
Żałosne.
Jeden gorszy wynik??? Jakbyś znał się na piłce :afro: to byś skumał, że od meczu z USA w marcu wygraliśmy raz na 9 meczy. I to z Albanią. Sukces ogromny. Nawet Macedonia to dla nas za wysokie progi. Jak Ci się nasze bagienko forumowe nie podoba i nie widzisz tu osób z którymi możesz popisać na odpowiednim poziomie to zmień forum.

Wróć do „Polska”