zaiste sobie wymyslilem ze jeden z userow uwaza yazida za pilkarza wiekszego niz maradona.cruyff i maradona, a trzeci to zapewne Pele? No tak, ja akurat nie opieram się na tym, co powszechnie się uważa i przyjmuje jako dogmat. Nie podziwiam Maradony i nie traktuje go jako największego piłkarza, bo mimo, iż miał możliwości i umiejętności to nigdy ich w pełni nie wykorzystał.W Argentynie traktują go jak Boga, no cóż.
Chyba,że uważasz inaczej. nie mam zamiaru się spierać.to oczywiste, że Maradona mógł osiągnąć poziom niewyobrażalny dla innych piłkarzy, ale jednak tego poziomu nie osiągnął.
yazid najlepszym pilkarzem francuskim? bardzo ciekawe. szkoda tylko ze platini jest uwazany przez francuzow za lepszego i calkiem slusznie. yazid zajal drugie miejsce.
laudrup uwazany przez fachowcow za slabszego niz yazid? to dlaczego laudrup zostal wybrany najlepszym pilkarzem ostatniego 25-lecia w hiszpaniii? przez fachowcow i dziennikarzy
calkowicie macie wiec racje. tylko ze odwrotnie
kilka pytan - willmore ile razy widzialem laudrupa jak gral? ja mialem przyjemnosc widziec go na zywo. tak jak i yazida. mialem tez przyjemnosc ogladac laudrupa jak gral w barcelonie i w madrycie.
napisz tez jakim userem jestem. wielcem ciekaw. to ze nie umiesz uzyc zadnego racjonalnego argumentu czyni mnie smiesznym? raczej ciebie czyni to smiesznym. typowa obrona kogos kto nie umie dyskutowac - obrazic sie jak panienka ktorej wytknieto brak cnoty
podoba mi sie twoja argumentacja a raczej jej brak - to moja wina ze pele, maradona i cruyff uwazani sa za trzech najlepszych pilkarzy w historii? to moja wina ze yazid nie byl nawet najlepszy w realu w czasach w ktorych tam gral? to moja wina ze figo byl lepszy i bylo to widac na boisku? to moja wina ze wiekszosc swojego czasu w realu yazid spedzil na umieraniu stojac? jezeli moja to ok - jestem winny. tak samo jak jestem winny globalnemu ociepleniu i twojej impotencji umyslowej