Re: Tour De France

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Tour De France

Post autor: Yukasz » 10 wrz 2008, 12:16

No właśnie Duchu, dla mnie Armstrong może być lekiem na chore obecnie kolarstwo. I ktoś taki swoją osobą spowoduje że popularność tej dyscypliny znowu wzrośnie (są różni kibice i wielu po ostatnich aferach się odwróciło :P ). Do tego zakładam że jest czysty jak łza bo wracać po to aby oszukiwać i mieć nadzieję że nie będzie się złapanym delikatnie mówiąc nie świadczyłoby o nim za dobrze. No i przez zapowiedź powrotu rozumiem przygotowywanie się do przyszłego TdF bo TdF dla Armstronga jest jak woda dla ryby :P I myślę (czy może bardziej mam nadzieję) że skoro decyduje się na taki krok to wie w jakiej jest formie i w jakiej może być aby walczyć o zwycięstwo. A tym bardziej w obecnych czasach gdzie zwycięzcy mnie nie przekonują - długie prowadzenie w generalce sprinterów czy choćby wygrana Sastre. Szanuję go ale to zawsze był pomocnik a później taki wieczny faworyt którego na nic nie wielkiego nie było stać. No chyba że się odmienił bo wyścigu praktycznie nie oglądałem :oops:
No i Armstrong w TdF będzie kolejnym argumentem dla jego organizatorów w walce z UCI o znacznie większe wpływy :P Teraz cały przyszły sezon będzie stał pod znakiem zapytania jak Armstrong poradzi sobie w TdF. No i istnieje niemałe prawdopodobieństwo że po raz pierwszy w życiu bym mu kibicował :smile2:
Yukasz Basso wraca i moze wystaruje w TdF - wszytsko zalezy od organizatorow... a Szmyd bedzie mu wtorowal :!:
No wiem, zdaje się że już nawet gdzieś jeździł a czy wystartuje w TdF zależy od organizatorów. Sam mam co do tego mieszane uczucia. Przypomnij mi w jakiej grupie jeździ :> Ale że Szmyd z nim to nie słyszałem :oops:

Wróć do „Inne sporty”