Re: Valencia CF (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Valencia CF (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 10 wrz 2008, 12:49

Chyba najpierw trzeba zrobić porządek między akcjonariuszami i skończyć walkę o władzę. To że nikt nie chce już wiązać nazwiska Soler z klubem to zrozumiałe
Tego tematu to ja juz w ogóle nie ogarniam :roll: Rozumiem że teraz znów jest Soler, bo porozumiał się ze swoim byłym wrogiem by odsunąć od władzy, takiego kolesia, którego podejście do sprawy bardzo mi sie podobało (Soriano?). Jesli nieczego nie pomieszałem, to szkoda bo Soler to straszana psuja jest :hardkor2: Valencia to był świetnie funkcjonujący zespół, potrafiący wprowadzać regularnie swoich młodych piłkarzy do pierwszego zespołu czy też dokonać takiego transferu jak kupno Vili, w ostatnim oknie kiedy już wydawało się że Nietoperze znów będą tak silne jak za Baniteza jednak wszystko padło jak domek z kart po beznadziejnych i drogich transferach..

No, ale ja jestem pozytywnie nastawiony, bo Silva i Villa zostają, dobrze prezentuje się Mata i jak defensywa wyrobi (bo bramka, obrona i def. pomoc to specjalnie silne nie są jednak), to Valencia znów może być silna. Na razie na tyle silna by wywalczyć 4 miejsce, a potem to się zobaczy jak będą układały się te sprawy finansowe i kwiestie zarządzania, bo teraz to nic chyba powiedzieć nie można.
Zawsze lubiłem ten zespół i strasznie mi było przykro patrzeć jak marnował swój potencjał w zeszłym sezonie :roll:

Wróć do „Hiszpania”