Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: czeher » 10 wrz 2008, 17:22

Haha, najpierw każesz mi znaleźć, gdzie narzekasz na to ustawienie, a później zmieniasz zdanie i każesz mi podać zdanie z dnia dzisiejszego - zdecyduj się.
I tu sie mylisz, tam bylo caly czas slowko aktualnie :!: dodalem pozniej dizsiaj abys lepiej zrozumial
Zreszta...
Ciekaw jestem, co mówiłeś o nim rok i dwa lata temu.
Jak masz, czas to sobie poszukaj... Problem w tym ze wg Ciebie (takie mam domysly) jestem kolesiem ktory jeszcze niedawno uznawal Leo za boga a po jednym meczu zmienil zdanie
Tak samo z Smolarkiem, fanem jego nie jestem, napastnikiem nie jest a to ze strzelal dla nas gole to jedno, kiedy ostatni raz w sezonie strzelil dla klubu mniej wiecej 10 bramek?
Oczywiscie z tym do niczego nie mozna odczytywac doslownie, Smolarek byl traktowany jako gwiazda a tak naprawde jest srednim klasy europejksiej zawodnikiem
Poza tym gowno mi udowodniles.... :arrow:
Uwazam ze na bosiku to bedzie wygladalo tak ze zagra 5 w poomocy, tylko z wiekszym nastawieniem ofensywnym, gdzie co chwile ktos inny bedzie wspomagac wysunietego Sagana
czy to oby nie jest to samo albo bardzo blisko tego stwierdzenia :arrow:
Myślałem, że niechęć do Leo nie odbierze Ci umiejętności racjonalnego myślenia, doprawdy. Dziś wychodzimy 1-4-1-4-1, by w ataku przechodzić nawet na 1-4-3-3.
Ale dzieki ze mnie suwiadomiles

Leo nie zmiania ustawienia, to wsyztsko meisci sie w jego konwecji (przeciez juz tak gralismy zdaje sie), jak tak to przedstawiasz to oczywiscie lekka zmiana jest wchodzac w szczegoly, bo gramy z wiekszym nastawieniem ofensywnym

Wróć do „Polska”