Co ty za przeproszeniem pierdolisz? Jak już krytykuje Leo to uważa się za ostatniego rzetelnego? Nie wolno mu krytykować?Sorry, ale Borek jako ostatni rzetelny dziennikarz broniący prawdy w walce ze złym smokiem Leo się tylko ośmiesza.
Prowadzi program, w którym każdy nie może wystąpić, w którym każdy nie może wszystkiego powiedzieć, chyba że mówi zgodnie z uzgodnioną przed nagraniem linią programu. Borek kłamie - nawet jeśli Leo go obrażał w rozmowie z nim, to mnie to nie zaskakuje - kiedy taki dziennikarzyna kłamałby mi w żywe oczy i udawał, że jest rzetelnym dziennikarzem, to nie wytrzymałbym i facet wyleciałby oknem - nie mam serca do takich kłamców.
Poza tym to jest program Borka i może zapraszać kogo mu się podoba. Może też zajmować stanowisko jakie mu się podoba. Tak samo Wojewódzki może prowadzić swój program na sposób jaki chce, Koterski i Majewski także. A wszyscy zapraszają kogo chcą i nie muszą się nikogo pytać o zdanie czy się to komuś podoba czy nie.
To kto niby jest bardziej wiarygodny od Wichniarka i może mówić czy z nim selekcjoner rozmawiał? Wichniarek mówi że Leo z nim słowa nie zamienił ale nie, on się nie zna bo Leo to fajny chłop i na pewno z nim rozmawiał. Nawet jak sam tego nie powiedziałNie wchodzę w relacje Leo między piłkarzami, bo Holender bardzo ceni prywatność i rozmowy między piłkarzem a trenerem poza tę dwójkę nie wychodzą - nie mam pojęcia, jak wygląda sytuacja, ale mam wątpliwości, czy Leo naprawdę z Wichniarkiem czy Jeleniem nie rozmawiał, a czy Ci nie kreują się na ofiary - Leo ma to do siebie, że rozmawia na osobności z każdym piłkarzem, nie widzę powodów, by z tą dwójką nie rozmawiał - ale nic nie wiem dokładnie.
Zresztą z Jeleniem i Smolarkiem też nie rozmawiał. Powtarzając to co mówią piłkarze gdzie ja czy Borek kłamiemy? Takie są fakty a z nimi może polemizować jedynie Benhałer, raczej żaden Lord, nawet Wilmore
Wcale nie jestem wielkim przeciwnikiem Leo. Nawet chciałem po Euro aby został bo jak mówił Listkiewicz oraz Benhałer poprzednio wywalanie selekcjonera po dużej imprezie nic nam nie dawało. Teraz chciałem kontynuacji. A z meczu na mecz jest coraz gra wygląda coraz gorzej, żadnej myśli nie widać, nie widać pomysłu w jakim ta kadra ma dalej podążać ale oczywiście to nie jest powód do krytyki. Bo krytykować nie można o! I żenujące jest tłumaczenie że poprzednie el. też zaczęliśmy słabo. Wtedy Benhałer poznawał piłkarzy a teraz mimo że minęły dwa lata jesteśmy w tym samym miejscu. I po tych dwóch latach wybacz ale ja oczekuję jakiejś poprawy w grze nawet jak kilku starych piłkarzy w niej nie gra. Skoro dla Ciebie wszystko jest ok to coś jest tu nie okLeo jest przeczulony na krytykę ostatnimi dniami, bo to krytyka niesprawiedliwa - Polacy wierzą święcie w to, że zupełnie nowa kadra, która zmienia ustawienie z meczu na mecz będzie gromić rywali od zaraz, a tu niespodzianka i brutalna rzeczywistość - i własną frustrację, bo krytycy pieprzą głupoty, które się nie sprawdzają, przelewają na Leo - czeher czy inny cloner chciałby dwucyfrówek od zaraz, a tu niespodzianka, Słowenia to jednak nie amatorzy, a z San Marino jak oni śmią tylko 2:0.
Poza tym czy to się Tobie podoba San Marino to A M A T O R Z Y
No i jakie masz dowody że Kowalczyk po pijaku pisze poza tym że cały czas chodzi nawalony bo to pijak
2WP (1. za celowe przekręcanie nazwiska, 2. za kibicowanie Romie) //maestro
maestro