Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 11 wrz 2008, 17:20

Gdybyś grał profesjonalnie w piłkę, to od ręki zauważyłbyś ogromną różnicę w murawie między Wrocławiem a San Marino, choćby z TV.
Właśnie miałem to na myśli ale gra też była słaba więc gadanie że to murawa była przyczyną takiej a nie innej gry jest jak lokata. Może jeszcze boisko była nie takich rozmiarów jakie lubi Leo? :>
Przepraszam, ale czy starasz mi się wmówić, że nie ma różnicy w debiucie w meczu z kelnerami, gdy Polska prowadzi, a w meczu z bardzo dobrze poukładaną ekipą, gdy Polska MUSI strzelić bramkę? Może i Lewandowski by sobie poradził, ale debiut wczoraj był w idealnym miejscu i czasie.
Raz twierdzisz że San Marino to kelnerzy a innym razem jak Leo że poziom się wyrównuje i San Marino nie jest takie słabe jak wszyscy sobie wyobrażali. Zdecyduj się. Poza tym Słowenia to nie jakas Brazylia żeby Lewandowski trząsł przed nimi portkami i nie widzę powodu dla którego miałby się spalić psychicznie. W meczu przeciwko San Marino w ogóle nie dał poznać po sobie ze gra w reprezentacji jest dla niego jakimś obciążeniem.
I co z tego, że gramy? Awansowaliśmy z mocnej grupy el.ME i odpadliśmy w grupie ME, bo kadra była źle przygotowana fizycznie, a piłkarze po prostu nie wytrzymali niesamowitej presji ze strony mediów i kibiców, którzy wymagali wiele więcej, niż Polacy potrafią.
Balon co to nie my dmuchałem nie ja a m.in. sami piłkarze.

Zresztą posłuchajcie Endżela, on twierdzi że mamy bardzo dobrych piłkarzy :P

Wróć do „Polska”