Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Mentor » 13 wrz 2008, 12:12

Ja tam Leo na lewej nie chcę widzieć i raczej nie zobaczę (przynajmniej dzisiaj) bo Henry jest raczej nie do ruszenia.

Hleb w sumie również może zagrać. Nie obrażę się. Zapewne jednak skończy się na tym, że Messi wyjdzie w pierwszym składzie a w trakcie meczu opuści boisko i Pedro/Hleb dostaną max. 30 minut :P

Pique zapewne zagra w pierwszym składzie bo brakuje Marqueza (no i oczywiście Milito).

Ostatnią (jedyną?) niewiadomą pozostaje kwestia DM-a. Dotychczasowe spotkania nie wyjaśniają kto z dwójki Toure-Keita jest bezsprzecznie tym pierwszym.

Początek sezonu w wykonaniu Pepa nie jest wcale taki zły jakby się mogło wydawać. Oczywiście powinno być lepiej, ale obejrzałem obszerne skróty spotkania z Numancią i chyba każdy kto widział co się działo zgodzi się, że powinniśmy ten mecz wygrać. Zawiodła skuteczność a Numancia wykorzystała wszystko co miała. Zdarza się. Cieniem rzuca się jeszcze porażka z Wisłą. Dwumecz był oczywiście rozstrzygnięty więc można było zagrać słabiej, ale skład bynajmniej na to nie wskazywał więc wynik rewanżu to wstyd.

Wróć do „Hiszpania”