Co zrobic?

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post autor: Pisakk » 06 cze 2004, 16:02

Az szkoda patrzec na gre Polakow....Z Wlochami to jeszcze jeszcze ale USA, Irlandia czy Grecja(tu jeszcze jako tako ale bez fajerwerkow) to juz bylo gorzej...Po pierwsze Dudek byc moze i jest klasowym bremkarzem ale w reprezentacji nie zagral chyba ani jednego dobrego meczu! A tak sie o nim mowilo, ze to bramkarz, ktory moze mecz uratowac jak reszta gra slabo... :roll: .A ja sie pytam czy cos takiego mialo miejsce?! Jesli gramy slabo to przegrywamy, Dudka prawie nie widac(no moze wtedy jak padnie bramka i kamera pokazuje jak siedzi na murawie i patrzy z wyrzutem w dal)...Na obrone musi wrocic po operacji Bak bo to jest tak jak mowisz kostek najlepszy polski obronca i stworzyc z Arkiem Glowackim pare stoperow. Na prawa strone dalbym Klosa, a na lewa nic mi do glowy nie przychodzi, ale Rzasa troche w defensywie jest slaby. Na prawa pomoc Smolarek (dalbym mu szanse w paru meczach od poczatku), a na lewej niekwestiowanie Krzynowek. srodek pomocy to Mila i Szymkowiak, a przed nimi Zurawski. W ataku sam Niedzielan bo wydaje mi sie ze tylko on moglby grac sam w ataku i jest bardzo szybki co swienie moze wykorzystac przy prostopadlych podaniach czy to Szymka, Mili czy Zurwaskiego, ktory moglby czesciej uderzac zza pola karnego

Tak to widze...choc to tylko moje zdanie....

Wróć do „Wracając Do Meritum”