Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: majer13 » 13 wrz 2008, 16:33

Acha byłbym zapomniał o najważniejszym mianowicie brakuje nam w tym sezonie gracza takiego jakiego w zeszłym sezonie pełnił funkcje Cris. Nie ma nikogo kto mógłby pociągnąć grę a bynajmniej nikt się nie chce za to brać nie ma kogoś kto jedną akcją podaniem czy strzałem mógłby zmienić losy spotkania albo chociaż obraz gry ... Miałem nadzieję że w tym sezonie a przynajmniej do powrotu Ronaldo taką rolę będzie pełnił ktoś dwójki Tevez, Roo i na początku wydawało mi się Argentyńczyk właśnie na takiego jest kreowany w pierwszych kilku meczach bo zagrał naprawdę kilka dobrych meczy niestety przeliczyłem się ale mam nadzieję że powrót Portugalczyka trochę odmieni nasz styl gry :roll:
arek_ahig pisze:Bez przesady wcale taki dobry ten Liverpool nie był.
Tu wcale nie chodzi o to że Liverpoolczycy grali jakiś futbol z kosmosu tylko o to że my daliśmy dupy na całej linii szczególnie po tych kilku pierwszych minutach po których wydawałoby sie nic innego jak nasze zwycięstwo w rachubę nie wchodziło. No ale cóż trzeba z tym niestety żyć mm nadzieje że z The blues zagramy lepiej bo jak nie to będzie powtórka z przed trzech lat kiedy dostaliśmy 3:0 w tyłek :x
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2008, 16:38 przez majer13, łącznie zmieniany 2 razy.

Wróć do „Anglia”