Sporting (strz./nie strz.) -->1 1,7
why??????
a no bo Barca od meczu z Wisłą gra wręcz fatalnie<lol> nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych a jak już są to je marnują:p. ale chwila czemu ja o Barcelonie gadam:D w kontekście ataku???
Basel - Szachtar-2 2,75
Basel nie gra źle... jednak to co ukraińcy zrobili z dinamem zagrzeb mówi samo za siebie nie wieże żeby szwajcarzy byli w stanie ich powstrzymać:D (nawet Wisła z nimi wygrała 0:6 ???? jak dobrze pamiętam legi tutaj przemilczymy) w sumie nie wiem co tu więcej napisać,chyba tylko tyle ze ukraińcy mogą w tej edycji lm namiszać:p
Anorthosis F. (strz./nie strz.)-->1 1,9
werder grab tragicznie ostatnio niby wygrał ale w jakich meczarniach... o graczach z cypru w sumie nie potrafie wiele napisać chyba tylko tyle że trzymam kciuka za sosina:D .a prawda jest taka ze oni nie mają nic do stracenia oni i tak już są bohaterami więc sądze iż nie będą się murować i coś ustrzelą
P.s tutaj można zagrać również overek.
Marsylia - Liverpool -->miało być 1 ale wygrali z diabłami ostatnio:/ i zagralio całkiem dobrze więc albo 1x albo gol marylijczyków
PSV - Atl.Madryt --->2
oglądałem ostatnio mecz PSV!!!! 3 razy mi się usneło poprostu dramat!!!! tak grającego psv nie pamietam... grali marnie mizernie.... itp mecz był strasznie ospały 90% podań było nie dokładnych.jedynie dobre wrażenie robił (afelay --nie wiem jak to się pisze) a lazović z taką skutecznością to włodarczyka
kusi mnie jeszcze pana-inter na under albo jednak to 2:/ bo wiadomo jak murinho lubi LM!!!!
noi jeszcze bramka cluja:D:D z tak grająca romą to nic trudnego<lol2>
P.S
Czeher nie przesadzaj z tym realem wracają do formy z przed kilku lat!!! nie ważne ile się traci wazne by strzelić o 1 więcej:D:D:D:D:D:D moim zdanie juve nie wyjdzie z grupy. a co ze środy to musze pokminić poczytać i później napisze.