Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
gieksa
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: gieksa » 15 wrz 2008, 19:00

to i ja się wypowiem o czym myślę:D:D:D:D

Sporting (strz./nie strz.) -->1 1,7

why??????
a no bo Barca od meczu z Wisłą gra wręcz fatalnie<lol> nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych a jak już są to je marnują:p. ale chwila czemu ja o Barcelonie gadam:D w kontekście ataku??? :oops: no więc Sporting!jest w wyśmienitej formie ograł między innymi porto 2:0 i brage 1:0 (oba na wyjeździe:D) :jupi: mogą w tym sezonie przerwać serie porto które straciło portugalskiego kube:D:D:D a wracając jeszcze na moment do barcy to ich obrona również spisuje się tragicznie:D tyle błędów dawno nie robili:D poza tym grają bez barwnie ,bez polotu ,bez przekonania (witam sąsiada:D zrób to:D nie ściszę u siebie jestem:D)

Basel - Szachtar-2 2,75

Basel nie gra źle... jednak to co ukraińcy zrobili z dinamem zagrzeb mówi samo za siebie nie wieże żeby szwajcarzy byli w stanie ich powstrzymać:D (nawet Wisła z nimi wygrała 0:6 ???? jak dobrze pamiętam legi tutaj przemilczymy) w sumie nie wiem co tu więcej napisać,chyba tylko tyle ze ukraińcy mogą w tej edycji lm namiszać:p

Anorthosis F. (strz./nie strz.)-->1 1,9

werder grab tragicznie ostatnio niby wygrał ale w jakich meczarniach... o graczach z cypru w sumie nie potrafie wiele napisać chyba tylko tyle że trzymam kciuka za sosina:D .a prawda jest taka ze oni nie mają nic do stracenia oni i tak już są bohaterami więc sądze iż nie będą się murować i coś ustrzelą
P.s tutaj można zagrać również overek.

Marsylia - Liverpool -->miało być 1 ale wygrali z diabłami ostatnio:/ i zagralio całkiem dobrze więc albo 1x albo gol marylijczyków

PSV - Atl.Madryt --->2

oglądałem ostatnio mecz PSV!!!! 3 razy mi się usneło poprostu dramat!!!! tak grającego psv nie pamietam... grali marnie mizernie.... itp mecz był strasznie ospały 90% podań było nie dokładnych.jedynie dobre wrażenie robił (afelay --nie wiem jak to się pisze) a lazović z taką skutecznością to włodarczyka :rotfl: przebija chyba<lol2> uderzał z 10 razy na bramkę i ani razu celnie<lol2> atl. też przegrało (a ja na nich wtopiłem ) ale nie grał mój faworyt Heitinga jego ofensywne wejscia są po prostu cudowne:d sądze że jednak psv będzie w tym sezonie lm cieniem samych siebie.

kusi mnie jeszcze pana-inter na under albo jednak to 2:/ bo wiadomo jak murinho lubi LM!!!!
noi jeszcze bramka cluja:D:D z tak grająca romą to nic trudnego<lol2>

P.S
Czeher nie przesadzaj z tym realem wracają do formy z przed kilku lat!!! nie ważne ile się traci wazne by strzelić o 1 więcej:D:D:D:D:D:D moim zdanie juve nie wyjdzie z grupy. a co ze środy to musze pokminić poczytać i później napisze.

Wróć do „Bukmacherka”