Nie to żebym negował możliwość utraty bramki przez Barcelonę, ale trochę głupot napisałeś więc sprostuję dla dobra tych, którzy chcieliby się sugerować Twoją analizą...gieksa pisze:to i ja się wypowiem o czym myślę:D:D:D:D
Sporting (strz./nie strz.) -->1 1,7
why??????
a no bo Barca od meczu z Wisłą gra wręcz fatalnie<lol> nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych a jak już są to je marnują:p. ale chwila czemu ja o Barcelonie gadam:D w kontekście ataku???no więc Sporting!jest w wyśmienitej formie ograł między innymi porto 2:0 i brage 1:0 (oba na wyjeździe:D)
mogą w tym sezonie przerwać serie porto które straciło portugalskiego kube:D:D:D a wracając jeszcze na moment do barcy to ich obrona również spisuje się tragicznie:D tyle błędów dawno nie robili:D poza tym grają bez barwnie ,bez polotu ,bez przekonania (witam sąsiada:D zrób to:D nie ściszę u siebie jestem:D)
Bzdura. Stwarzamy sobie sytuacje, ale ich nie wykorzystujemy. Nie mniej jednak nijak ma się to do Twojego typu więc pomińmy to.nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych
Obrona nie spisuje się tragicznie. Popełniamy też mniej błędów niż w pre-sezonie. Przeciwnicy strzelają nam bramki mimo, że mają bardzo mały sytuacji. Numancia miała w zasadzie jedną okazję i strzeliła gola. Racing miał pół okazji (rzut wolny) i strzelił gola.wracając jeszcze na moment do barcy to ich obrona również spisuje się tragicznie:D tyle błędów dawno nie robili:D
Generalnie nie twierdzę, że Sporting nam gola nie strzeli, ale analiza jest trochę z pupy. Poza tym nie zagra Liedson a więc najlepszy napastnik Sportingu a Barcelona może zagrać w najsilniejszym składzie.