Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Mentor » 15 wrz 2008, 19:14

gieksa pisze:to i ja się wypowiem o czym myślę:D:D:D:D

Sporting (strz./nie strz.) -->1 1,7

why??????
a no bo Barca od meczu z Wisłą gra wręcz fatalnie<lol> nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych a jak już są to je marnują:p. ale chwila czemu ja o Barcelonie gadam:D w kontekście ataku??? :oops: no więc Sporting!jest w wyśmienitej formie ograł między innymi porto 2:0 i brage 1:0 (oba na wyjeździe:D) :jupi: mogą w tym sezonie przerwać serie porto które straciło portugalskiego kube:D:D:D a wracając jeszcze na moment do barcy to ich obrona również spisuje się tragicznie:D tyle błędów dawno nie robili:D poza tym grają bez barwnie ,bez polotu ,bez przekonania (witam sąsiada:D zrób to:D nie ściszę u siebie jestem:D)
Nie to żebym negował możliwość utraty bramki przez Barcelonę, ale trochę głupot napisałeś więc sprostuję dla dobra tych, którzy chcieliby się sugerować Twoją analizą...
nie potrafią sobie stworzyć w ogóle sytuacji bramkowych
Bzdura. Stwarzamy sobie sytuacje, ale ich nie wykorzystujemy. Nie mniej jednak nijak ma się to do Twojego typu więc pomińmy to.
wracając jeszcze na moment do barcy to ich obrona również spisuje się tragicznie:D tyle błędów dawno nie robili:D
Obrona nie spisuje się tragicznie. Popełniamy też mniej błędów niż w pre-sezonie. Przeciwnicy strzelają nam bramki mimo, że mają bardzo mały sytuacji. Numancia miała w zasadzie jedną okazję i strzeliła gola. Racing miał pół okazji (rzut wolny) i strzelił gola.

Generalnie nie twierdzę, że Sporting nam gola nie strzeli, ale analiza jest trochę z pupy. Poza tym nie zagra Liedson a więc najlepszy napastnik Sportingu a Barcelona może zagrać w najsilniejszym składzie.

Wróć do „Bukmacherka”