Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Re: Tottenham Hotspur (zbiorczy)

Post autor: Jarzinho » 15 wrz 2008, 23:08

:roll: Tego naprawde sie nie spodziewałem, msylalem, ze jednak w tym sezonie Spurs beda bardzo zlizeni do poziomu czworki, ktora ostatnio reprezentowala w LM Anglikow. Duzo czasu minie zanim to sie stanie, albo nigdy. Jakies tam usprawiedliwienie jest sprzedaż ogromnej liczby pilkarzy z pierwszego skladu, bo odchodzilo ich naprawde sporo. JEszcze 3 najlepszych napastnikow - Defoe, Keane i Berbatov. Niby na papierze nowi wygladali lepiej niż ich poprzednicy, bo tu Tainio(?) a tu Modrić, tu Corluka tam Chimbonda, gomes - Robinson itd. Tylko dzisiaj patrzac na gre pewnych zawodnikow nie mam za złe dzialaczom Barcy ze nie bili sie o Modricia czy nawe dos Santosa. Nie wiem czy dzialacze ufaja Juande, bo ja mimo wszystko nie jestem pewny czy on do konca zdawal sobie sprawe z przeprowadzonej w druzynie rewolucji kadrowej i czy wybral naprawde zawodnikow, ktorzy beda mogli powlaczyć o top 4. DZisiaj to wyglada fatalnie w kazdej formacji, a sezon idzie do przodu, zaraz bedzie pora, ze City czy United beda takze chcieli wygrywac i zblizac sie do czolowych miejsc, a dzisiaj kultura gry napewno przewyzszaja sporo Tottenham.

Aston, kiedys pisalem, że strajac sie o lewego napdziora Barca powinna moze jednak popatrzec na jkiegos Anglika, widzac ciagle swietna gre Ashleya nie wiem czy on jest az tyle juz wart czy poprostu ludzie w czolowych klubach sa ślepi ze jeszcze nie gra w druzynie, ktora za cel ma dublet (mistrzostwo - LM). Gosciu przezajebisty i do tego statystycznie wyglada nieziemsko, a to co robi na boisku dla druzyny nie podlega zadnej dyskusji.

Wróć do „Anglia”