Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2416
Kontakt:

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Kluchman » 16 wrz 2008, 12:07

zapewne czecher potrafisz udowodnic swoja teze o tym, ze ruud ma najlepsze lata za soba i pewnie tak groznym napastnikiem juz nie jest, oraz ze wymieniona trojka (zwlaszcza gago) to wielkie talenty jednak nie sa. czekam z niecierpliwoscia.

zenit niewatpliwie ma lepsza kadre, wiec pytanie. kto taki naprawde dobry jest zmiennikiem dla:
- tymoszczuka
- arshavina
- pogrednyaka

czyli trzech bardzo waznych dla rosjan postaci :>

ja zenit jak najbardziej szanuje, ale nie mam powodu do tego, by sie ich obawiac - zwlaszcza poza ich domem. dlatego, ze ich defensywa na kolana mnie nie powala.

powiesz o tym, ze real traci duzo bramek. tylko obrona jeszcze ani razu nie zagrala w najmocniejszym zestawieniu. ba, z valencia nawet gral na srodku obrony pilkarz, ktory obronca nie jest.

wymienienie metzeldera, ktory w zeszlym sezonie zagral w lidze tylko w 8 spotkaniach i nie sadze by w tym zagral duzo wiecej tez jest super.

canna ciagle pozostaje wazna postacia dla reprezentacji wloch, wiec co z tego, ze kiedys byl lepszy? nadal jest bardzo dobry.

daleki jestem od twierdzenia, ze real jest faworytem do wygrania cl bo nadal ma pare brakow na lawce. jednak rownie daleki jestem od stwierdzenia zawartego w twoim ostatnim zdaniu.

Wróć do „Bukmacherka”