Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: fieldy » 16 wrz 2008, 13:15

nie chciałbym się tu specjalnie właczać do tej dyskusji, bo jak RealFan zacznie o Realu to moze kilka stron pisać, a ja nie mam czasu :P
tylko krótko ...
higuain jest naprawde dobrym pilkarzem. to czlowiek z niezwykle duza latwoscia do dochodzenia do dogodnych okazji. niestety tez pomimo sporego postepu z niemniejsza latwoscia potrafi jedna czy druga setke zmarnowac. ale jest szybki, dobry technicznie i naprawde umie sie odnalezc. to juz bardzo duzo - mlody jest jeszcze.
pewnie kojarzysz (bardziej z nazwiska niż z gry) takiego byłego gracza Arsenalu: Jeremie Aliadiere.
widzisz do czego zmierzam ? :lol:
Jeremie to piłkarz, który kapitalnie dochodził do sytuacji strzeleckich, ma dobrą technikę, był młody ... i tylko skuteczności brakowało. I tak przez kilka ładnych lat w Arsenalu nie mógł się odnaleźć, aż poszedł do słabszego klubu i też spacjalnie się odnaleźć nie potrafi. Nie twierdzę, ze tak samo będzie z Higuainem, że pójdzie tą drogą :D ale sam fakt, ze dochodzi do sytuacji, że jest młody i że szybki [jak Aliadiere] o niczym nie świadczy.

W meczu o którym dyskutujecie, ja widzę bramkowy remis :]

Wróć do „Bukmacherka”