te koleś! pies Pawłowa to był spoko ziom, w dodatku wielkie zasługi dla współczesnej medycyny położył więc odbij ;Dpsem Pawłowa
taki dżołk... a dla zainteresowanych ----> http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:On ... s_dogs.jpg nie śmiać się !! on mu NOBLA POMÓGŁ ZDOBYĆ!!!
eeee...to miał być argument na niesłabość Cluj tak? w takim razie macie szczescie ze gdzieś tam się FK Moskwa nie kręci w okolicy bo kurna nawet na UEFA Puchar mielibyscie sie problem wbić....Cluj nie jest słabe. Wisła, Legia czy Lech by z nimi polegli.
jasne...najwięcej z tego co zauważyło mi się to przebieżek było na waszym polu karnym kiedy obroncy Romy latali jak Żyd po pustym sklepie między wymieniającymi podania Rumunami...naprawde to 1:2 to najniższy wymiar kary...Dziś wygrali z nami zaangażowaniem i wybiegali sobie zwycięstwo.
nie chcę być posądzony o złośliwość, ja po prostu się (trochę) wyżywam bo mi Roma piękny kupon położyła...takie rzeczy się zdarzają i bardzo dobrze - kopciuszek położył faworyta... Cluj nie jest żadną potęgą a Roma puściła nieprzyjemnego dla swych fanów bąka w wannie, bo jednak jakoś tak się utrało że pierwszy mecz u siebie w LM ułatwia jednak zdecydowanie wyjście w ogólnym rozrachunku....