Z pieniędzmi jakie przeznaczamy na transfery oraz na gaże dla zawodników od kilku lat teoretycznie powinniśmy walczyć jedynie o LM. Tak źle jak mówisz nie jest. Poza tym kogo byś dziś nie wziął z drużyny do Interu wiele byś na tym nie zyskał. Inna sprawa że ostatnio nasi piłkarze chcą grać u was a wy dajecie przyzwoite pieniądze w porównaniu z innymi i Roma wielkiego wyboru też nie ma. No a jak tak dalej będziecie od nas brac piłkarzy to niedługo wszystko na co was będzie stać to wicemistrzostwo, scudetto zaś będzie należało do nasNo to jak chłopaki w następnym okienku transferowym otwieracie supermarket ? Biorąc pod uwagę politykę transferową waszego klubu oraz inteligencje co niektórych działaczy plasującą się gdzieś pomiędzy japońską małpą, a psem Pawłowa to Inter może się nieźle obłowić...
Z dobrą defensywą byśmy wygrali bo Cluj wielką drużyną nie jest. Po prostu my im za bardzo nie przeszkadzaliśmy a do tego chciało im się chcieć. A z taką obroną to i Polonia Bytom byłaby dla nas zagrożeniemTak jakby postawa ofensywy napawała optymizmem.
To miał być argument że na to że polską drużynę w el. LM jak każdy by pokonali a to wyczynem imo nie jest a oni dodatkowo jakąś tam piłkę pokazali. Ale nic nie powiedziałem że są mocni o czym myślałem że świadczy reszta mojego postu.eeee...to miał być argument na niesłabość Cluj tak?
Nic nie napisałem o postawie naszej obrony? Poza tym podobno tylko skrót oglądałeśjasne...najwięcej z tego co zauważyło mi się to przebieżek było na waszym polu karnym kiedy obroncy Romy latali jak Żyd po pustym sklepie między wymieniającymi podania Rumunami...naprawde to 1:2 to najniższy wymiar kary...