Re: LM Grupa E (Manchester, Celtic, Villareal, Aalborg)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: LM Grupa E (Manchester, Celtic, Villareal, Aalborg)

Post autor: majer13 » 17 wrz 2008, 18:17

Tak grupa rzeczywiście dość ciekawa ... Manchester w obecnej formie ( niestety nie jest ona wyśmienita a przynajmniej daleka od ideału :roll: ) jest jak najbardziej do ogrania i przy odrobinie szczęścia Żółte Łodzie Podwodne mogą nas wyprzedzić w grupie o awans się jakoś nie martwię Celtic to według mnie drużyna groźna u siebie a na wyjeździe bardzo przeciętna i może pogubić punkty nawet z Aalborgiem ;) Można tą grupę nazwać chyba "polską" gdyż będziemy mogli zobaczyć w akcji "aż" trzech naszych zawodników : napastnika / skrzydłowego Marka Saganowskiego i dwóch bramkarzy Toma Kuszczaka no i największego skandalistę Artura Boruca ... Jeśli Manchester nie polepszy swojej gry to możemy się spodziewać całkiem ciekawej rywalizacji o pierwsze miejsce jeśli jednak Czerwone Diabły wrócą to optymalnej formy przynajmniej strzeleckiej to o drugie miejsce powinni powalczyć Hiszpanie ze Szkotami . Co do Aalborga raczej będą dostarczać punkty ale z Celtikiem są wstanie zremisować i wywalczyć historyczny pierwszy punkt bo z tego co wiem są debiutantami lecz jeśli się mylę proszę mnie poprawić ;)

W ankiecie zagłosowałem natomiast na ManUtd i Celtic ... Manchester ma najszerszą kadrę najlepszych zawodników bardzo doświadczonego trener więc są faworytem tej grupy. Celtic natomiast gra bardzo dobrze u siebie i sądzę że przy odrobienie szczęścia garną w meczach przed własna publicznością 9 punktów co może okazać się kluczowym elementem :D

Wróć do „Puchary Europejskie”