Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Polskie kluby w europejskich pucharach

Post autor: Yukasz » 19 wrz 2008, 1:56

Tak w skrócie napiszę że spodziewałem się ciężkiej przeprawy Lecha (choć może nie aż takiej ale znowu zlekceważyliśmy Austrię i znowu pokazała nam że grac potrafi) i niestety zasłużenie wygrała Austria. Co do Bąka to mam nadzieję że UEFA nałoży na niego karę ale to chyba nierealne :roll:
Za to zaimponowała mi Wisła i szkoda że ostatecznie przegrali. Zaś Tottenham gra totalne dno i jak tak dalej pójdzie niedługo będą sobie szukali nowego trenera. W ogóle kto u Kogutów decydował o transferach w lecie? Ramos czy ktoś inny?
Zaimponowali mi też kolejny raz kibice Wisły którzy będąc w zdecydowanej mniejszości przeważali nad angielskimi piknikami. Dostało się też PZPNowi :lol: Ale jak wiadomo najlepsi polscy kibice to kibice siatkarscy i nie ma co z tym dyskutować bo tak jest i już :roll:
Szpakowski... myślałem że jest w wysokiej formie ale dzisiaj wołając 'Bogucki' przeszedł samego siebie :roll: Już nawet jestem w stanie zrozumieć że nie potrafi poprawnie wymówić obcych nazwisk (choć powinien się popytać innych dziennikarzy, zapisać sobie i wkuć do łba a następnie komentować mecz) ale żeby Polaków? :zgon: Został obdarzony fajnym i przyjemnym dla mojego ucha głosem ale co do reszty to jest on totalnym antytalentem :red:

A rewanże zapowiadają się bardzo ciekawie :smile2:

Wróć do „Puchary Europejskie”