Criscito ma bardzo mocną pozycję w Genoi i zagrał naprawdę świetne spotkanie z Milanem (jesli będzie dalej tak grał jak w tamtym meczu to z całą pewnością może do Turynu wracać) inny nasz zawodnik w tym klubie czyli Palladino, narazie gra ogony a biorąc pod uwage że kupili jego połowę za 5 mln euro co na nich jest dużo to nie wygląda to dobrzei ciężko się spodziewać narazie by on miał jeszcze wrócić do JUVE.
Lanzafame jest pierwszym zmiennikiem w grającym 3 napastników Palermo i ciężko mu będzie wskoczyć do 11, bo tam są Miccoli, Cavani i Bresciano. Pierwszy to gwiazda, 2 jest snajperem więc z nim skrzydłowy Lanzafame nie rywalizuje a Bresciano to sprawdzony i solidny zawodnik. Tak wiec jest narazie pierwszym zmiennikiem i zawsze się pojawia, szału narazie nie ma (widziałem oba mecze), ale jest blisko 11 i może przy jakiejś okazji wskoczy i pokaże coś więcej, bo spokojnie w Palermo może sobie poradzić.
co od Pasquato to nic o nim nie wiem, ale jak strzelil znaczy że źle nie jest
No i to y było na tyle, wieści o primaverze nie mam
Natomiast co do Treze to nie specjalnie się martwiłem tą kontuzją gdy była to perspektywa miesiąca, teraz jak to mają być +/- 4 miesiące, to może to okazać się problemem i w szczególności strasznie to komplikuje to sezon Davidowi, który przecierz już nie miał większych urazów dobre 2 lata i wyglądało że problemy ze zdrowiem przestaly go męczyć. Choć sama decyzja o operacji jak najbardziej słuszna, nie ma co ryzykować dla 3 miesięcy gry całej kariery.
Edit: no i gola w Lidze trafił Paolucci. Wychowanek JUVE, choć w jakim stopniu on jest zawodnikiem JUVE tego nie wiem, bo on poszedł do Udine na współwłasność w ramach transferu Iaquinty i w tym sezonie został wypożyczony (jako współwłasność) do Atalanty, choć czy do tego doszło tego nie wiem, bo ostatecznie teraz gra w Catanii i nie mam pojęcia jak on tam trafil i na jakiej zasadzie (całe włochy