Hehe acha no to co tu dużo mówić, nasza gra w ostatnich meczach wygląda źle, rzekłbym bardzo źle. Początek sezonu wydawał się obiecująco, Makoun rządził teraz jakby się trochę uspokoił. Ostatnie nasze mecze wygrywane są dzięki rzutom karnym (z Nicea Benzema 90min, z Le Havre Ederson) mimo, że powinniśmy gładko rozprawić się z tymi drużynami. Obrona gra słabo, a cały zespół ostatnimi czasy jeszcze słabiej. Co z tego, że zdobywamy te pkt? jak patrząc na grę to są to dosyć nie sprawiedliwe wyniki. Lloris chyba póki co najlepszy zakup, tylko na niego można liczyć. Tak samo mecz z Fiorentiną wygraliśmy dzięki grze nie fair, o czym tutaj już chyba każdy trąbi. W temacie o Lidze Mistrzów postawiłem nad nami świeczkę i nakazałem grac w UEFA. Z drugiej jednak strony liczę, że się przebudzimy i lekko wygramy ze słabo , wręcz katastrofalnie grającą niemiecką drużyną i wywalczymy ten awans bez żadnych problemów.
Bardziej jestem nie zadowolony ze sprzedaży Ben Arfy niż Loica. Bo Ben Arfa znacznie lepiej rozumiał się z Benzemą i byli większym zagrożeniem dla przeciwników.
Ogólnie brak mi słów, muszę trochę ochłonąć po tych meczach bo same negatywne strony widzę jak na razie.