Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
(L)oczkerson
O Captain! My Captain!
Reputacja: 621

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: (L)oczkerson » 21 wrz 2008, 17:04

Co to był za mecz :evil:

JUVE zagrał beznadziejnie. Napewno brawa dla Amauriego, który strzelił gola, miał też nie uznanego gola (nie miałem okazji tego zobaczyć), świetną główkę, kilka dobrych odegrań, czy głową, czy gdy był plecami do bramki no i przedewszystkim ogrom ciężkiej pracy. Dobry też Marchionni, który kilka razy pokazał się w dynamicznych akcjach i imponował dobrą techniką i bramkarze, czyli w pierwszej połowie Buffon, a w drugiej Manninger, który miał 2 naprawdę świetne interwencje (wreszcie doczekaliśmy się dobrego pewnego zmiennika dla Gigiego :D ). Reszta stłabo. Obrona to jakaś pomyłka :!: Molinaro potykał się o piłkę raz za razem, nie potrafił dojść do najprostyszych podań, w ofensywie nie istniał a w obronie pozostawiał rywalom mnóstow miejsca. Na prawej gdzie zamiast Grygery grał Salichamidzic też nie lepiej, a w środku o ile na wjadomym poziomie Chiellini to Mellberg już nam nie dawał takiej pewności w środku jak Legro, który w parze z Chiellinim dominuje nad rywalem i nie pozostawia złudzeń kto ma kontrole. Mellberg tego w swojej grze nie ma. W pomocy też brak jakości. Sissoko zagrał najgorszy mecz w JUVE a w środku panował wielki bałagan, którego nie potrafił opanować Marchisio, kóry na początku wyglądał dobrze. był aktywny, miał dobre dośrodkowania, często był przy piłce. Puźniej jednak zbyt dużo fauli i już mniej gry jako takiej w jego wykonaniu. Zmiany też mnie zabiły, najpierw Tiago a następnie De Ceglie i o ile tego drugiego chciałem na boisku to nie na lewej pomocy gdzie aż prosiło się wystawić Giovinco :!: :angry2:

Ostatecznie trzeba dopisać 3 punkty i zapomnieć w cholerę o tym spotkaniu bo było strasznie słabe. Następny mecz już w środę u siebie z Catanią i liczę na duzo lepszy mecz i inną kadrę bo kilka pozycji strasznie mi się nie podobało...

Wróć do „Włochy”