Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
klopx
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 56

Re: F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: klopx » 22 wrz 2008, 8:41

mistyk pisze:Nie cieszylbym sie za bardzo z poczynan Iniesty na skrzydle, bo on po prostu tam nie pasuje. Owszem dzisiaj zagral bardzo dobrze, ale niestety czesciej widze go jak meczy sie na tej pozycji. To nie jest napastnik i juz nim nie bedzie.
To już chyba (napewno) druga osoba która piszę o tym że z Iniesty nie będzie pożytku w przodzie... :? Nie wiem dlaczego tak uparcie piszecie "ON NIE JEST I NIGDY NIE BĘDZIE!". Dlaczego nie? Czego mu brakuję? Tego lewego skrzydła nie nazwałbym tak dosłownie pozycją napastnika... Tzn. tak, czy ja dobrze zrozumiałem?! Silva z Valenci byłby ok na tej pozycji a Iniesta nigdy tam nie będzie pasował?? :rotfl: No dajcie spokój. I ja nie jestem ciągle pod wpływem dobrego występu Iniesty... Poprostu czekalem tylko na kolejny jego dobry mecz gdzieś na skrzydle. Z Wisła grał na prawej stronie i w tym przegranym 0-1 meczu był najlepszym zawodnikiem FCB. Trochę wiary chłopaki... Chętniej oglądam 24letniego Inieste który ciągle się czegoś uczy, asystuje ale mało strzela na tej lewej stronie niż 32 letniego Titiego, który nauke ma za sobą:P a uczony był grać na szpicy. W/g mnie ge Henry'ego można opisać tak jak niektórzy opisują grę Barcy... Ładnie to wygląda ale każdy to zna! Na skrzydłach potrzebujemy deczko szleństwa :mrgreen: jest Messi który pokazał nie raz że 4-5 rywali to nie problem i mógłby być dalej sprawdzany Iniesta, który z szaleństwem ma tyle wspólnego że czasami sam nie wie co za chwilę zrobi :D

Napewno za chwilę skomentuję te pare linijek panowie M&M i okaże się że nie potrzebnie nawduszałem sobie poduszki:P O ile pewnie z pierwszym M bede miał narazie spokój (Mentor) - bo pewnie trzeźwieje po 6-1, to pewnie M2 / Mistyk skontruję bezlitośnie zaraz jak się obudzi;) Ale spoko, każdą krytykę przyjmę na nieogoloną klate :afro:

Wróć do „Hiszpania”