Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Re: Pewniak dnia

Post autor: Duch » 22 wrz 2008, 11:46

Wydarzenie: Radwanska - Zheng (Pekin)
Typ: Zheng
Kurs: 2,00

Sezon ma się już ku końcowi, a Aga rozegrała w nim już ogromnie dużo spotkań. Więcej na koncie ma chyba tylko Jankovic. Oznacza, to że zmęczenie powinno już dawać o sobie znać a dodatkowo wyjazd do Chin też musi mieć jakiś wpływ na jej dyspozcyję. Widzę szansę dla Chinki, tym bardziej, że gra na własnych śmieciach przy swoich kibicach. Wyrównany mecz i ostatecznie porażka Agnieszki.

Wydarzenie: Newcastle - Tottenham (Carling Cup)
Typ: Newcastle
Kurs: 2,50

Moja wiara w Spurs ostatnio znacząco spadła. Naprawdę z takim składem i z takim szkoleniowcem powinni być w czubie tabeli, a takie zespoły jak Wisła zjadać na śniadanie. Tłumaczenia o braku zgrania jakoś specjalnie do mnie nie trafiają, bo przecież było sporo sparingów + już pięć ligowych kolejek + UEFA. To ile oni potrzebują na zgranie się? Pół roku? Newcastle niby też słabe, bo raz, że już bez Keegana a dwa, że w drużynie są spore kwasy. Odejść zamierza kilku piłkarzy (Smith, Martins), a kluba ma zostać wystawiony na sprzedaż. Grają jednak u siebie, będą chcieli troszkę się odbudować i tu widzę ich szansę. Skromnie bo skromnie, ale mogą pokonać Tottenham. Zresztą kurs warty ryzyka :wink:

Wydarzenie: Dortmund - Hertha (Puchar)
Typ: Dortmund
Kurs: 1,90

Borussia miała ostatnio ciężki tydzień. Porażka w UEFA, blamaż w Bundeslidze. Nadszedł więc czas na przełamanie złej passy. Co prawda to już nie te czasy, kiedy Dortmund seryjnie wygrywał z Berlinem, ale wydaje mi się, że w czwartek będzie mógł odnieść zwycięstwo. Wiem, średnia analiza :D , ale bawimy się.

Wróć do „Bukmacherka”