Ogólnie to mnie dziwi opinia na kilku Hiszpańskich forach, że Mata to lewoskrzydłowy i tak gra u nas... jak dla mnie to on cały czas zostaje napastnikiem, a że schodzi do boku to inna historia... w sumie na początku mnie nie przekonywał zbytnio, ale faktycznie od jakiegoś czasu można go wyróżniać... kto wie czy po tym sezonie nie stanie się tak ważny jak Silva rok temu... zresztą już się dużo mówi o jego powołaniu do reprezentacji. Ogólnie to teraz jestem zadowolony, że Milito nie trafił na Mestalla. No bo jeśli grałby w pierwszym składzie to penie kosztem Juana właśnie... a znowu jeśli miałby być zmiennikiem dla Villi to ten transfer nie miałby większego sensu... Moro pokazał z Maritimo, że może zagrać jeszcze na przyzwoitym poziomie. Oby tylko kontuzje omijały napastników bo na Zigicia to się patrzeć nie da ;D
Swoją drogą Ciekawe co się stało na linii Timo - Unai... to, że Niemiec nie siedzi nawet na ławce przypadkiem nie jest. Aż tak źle się nie prezentował by go odsuwać od zespołu...