Re: Górnik Zabrze (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post autor: RzuR » 24 wrz 2008, 0:23

utrzymaliśmy sie uczciwie i uczciwie w niej gramy.
pewnie-tyle że BEZ STADIONU...wiesz co jest najlepsze? że w gruncie rzeczy ludzie w Bytomiu mają na to wyje**ne....nie do pomyślenia jest dla mnie taka sytuacja w Zabrzu-żeby przez dwa lata nie zrobić ABSOLUTNIE NIC zeby się przygotować do sezonu i żeby móc NORMALNIE rozgrywać mecze-warunki grania w ekstraklasie są znane tak? biedne malinowe noski spod sklepu na Wrocławskiej, nie stać was na zrobienie presji w swoim własnym mieście które podobno "żyje futbolem"? sio grać z Dolcanem Ząbki...
Stadion jest elegancki
żarty sobie stroisz?
policja to skurwysyny to już nie moja wina.
moja też nie-ale to chyba nie od wczoraj? fakty są takie: mam to w dupie. Ma być tak żeby było dobrze, ile można funkcjonować na zasadzie "firmy-drucik" i na słowo honoru?
układzik z GKS jest conajmniej dziwny i zaskoczyła Cie informacja o jego utworzeniu
on już chwilę trwa i jest ewidentnie "sportowy" jak zapewne doskonale wiesz...nie jestem jakoś specjalnie z tego powodu szczęśliwy, ale powiem tak-większość poza ekipą "sportową" ma go w dupie...przynajmniej narazie...prawdą jest jednak że coraz więcej nasz z Gieksą łączy a coraz mniej dzieli...

poza tym od pouczania raczej bym się wstrzymał, na twoim miejscu-dziwne układy to nie tylko nasza specjalność...wasza Kurno-Patologiczna przyjaźń, była o tyle krótka co śmieszna...

tak się zreflektowalem i w sumie mądrze piszesz w cudzysłowiu
"derbach"
na Śląsku są jedne DERBY..reszta to po prostu ważne mecze...

Wróć do „Polska”