Re: Pewniak dnia

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Re: Pewniak dnia

Post autor: MENDEZ » 24 wrz 2008, 13:02

MENDEZ # 2

Piast - Lech :arrow: 2 - [1.77]

Lech ma zdecydowanie silniejszą kadrę od Piasta i w tym meczu PP zagra nowy bramkarz Turina czy "robinho" Cueto, którzy z pewnością będą chcieli pokazać się z jak najlepszej strony.
Piast jak pokazał mecz w Poznaniu nie ma dobrej kadry - a tym bardziej zmienników, których wg mnie nie zabraknie. Zresztą Piast strzelił w lidze zaledwie 3 bramki co pokazuje, że siła ataku Gliwiczan nie jest oszałamiająca :wink:

MENDEZ # 3

Warta P. - Ruch Ch. :arrow: x - [3.20]

Po 90 min stawiam na remis. Warta obecnie zajmuje 11 miejsce w 1 lidze, dużo strzelają ale też dużo tracą i sądzę, że Ruch nieco Poznaniaków zlekceważy i po 90 min będą tego efekty. Wczorajsze wyniki PP pokazały, że niespodzianki się zdarzają - Stalowa Wola czy Wisła Płock (remis po 90' z Legią)

MENDEZ # 4

Getafe - Atl.Madryt :arrow: 2 - [2.30]

mini derby Madrytu dla Atletico :?: Jak najbardziej. Getafe to solidny zespół, który nie raz pokrzyżował plany najlepszym, solidny średniak La Liga. Ale Atletico jest w bardzo dobrej formie a mając w składzie Aguero czy Forlana (akurat nie wiem czy ma kontuzję - ale co tam :wink: ) a na bramce Coupet'a są dla mnie faworytem tego pojedynku. Bilans po 3 meczach też przemawia na korzyść gości - 6 pkt po 3 meczach i 9:2 w bramkach (Getafe 5 pkt i 3:2 w bramkach)

Wróć do „Bukmacherka”