Re: Górnik Zabrze (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2293
Kibicuję: AC Milan

Re: Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post autor: Enjo » 24 wrz 2008, 19:29

RzuR pisze:uwielbiam takie kwestie, szczególnie w ustach przekumatych przedstawicieli klubów postronnych....nie wiem za kim jak to gadają "idziesz synek" ale jeśli nie jesteś bezpośrednio zainteresowany to może odbij?
Jak wspomniałeś, że Derby są "tylko jedne" to wytłumacz dlaczego kibice Ruchu Chorzów nie jeżdzą na wyjazdy akurat w tym meczu ? Jest tego jakiś powód, a o innym nie słyszałem jak "Derby derbami, ale nie z mordercami" i nie ściemniaj, że sprawa jest trudna bo taki powód prosty i klarowny.Kibice z Chorzowa stawiają sprawę jasno i nie widzę, nie słyszałem żadnych innych argumentów przez które Ruchofani nie jeżdżą do Zabrza.
RzuR pisze:zasady...?
Racja, źle napisałem "zasadę" której się trzymają, konkretnie chodzi o stosunek w meczu Derbowym na wyjeździe.

Co do sytuacji kadrowej to ewidentnie Kasperczak chcę zrobić z Górnika drugą Wisłę, która lata świetlne temu pokonała Schalke, Real Zaragozę, blisko było Lazio.Wtedy się udało z Kosowskim, Żurawskim,Frankowskim, ale wtedy oni byli młodzi, ambitni, nie myśleli o pieniądzach.Teraz oni szykują się do emerytury, a nie do walczenia o wysokie cele.
RzuR pisze:"Szarmach..? A kto to jest Szarmach?"
Nauczył się od Boruca, który mniej więcej w podobny sposób wypowiedział się o Szczęsnym.Wysoko podniesione czoło i chamstwo przemawia przez większość polskich piłkarzy.Niestety.

Wróć do „Polska”