Re: Górnik Zabrze (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Górnik Zabrze (zbiorczy)

Post autor: RzuR » 25 wrz 2008, 0:21

@enjoy
Kibice z Chorzowa stawiają sprawę jasno
w zasadzie nim zdążyłem Ci odpisać to zrobił to Fishbone, polecam przeczytanie jego wypowiedzi wyżej....
to naprawdę zabawnie wyglądało gdy przyjeżdżał Lubin(w sile 7?12 chłopa?) a w sektorze gości zaroiło się od "bojkotujących" ale jak najbardziej znanych niebieskich ryjów-bynajmniej nie z Dolnego Śląska....

@cloner
zgoda Ruchu z Widzewem mnie mało interesuje, nie wiem od jak dawna ją mają i jakie były stosunki pomiedzy kibicami tychże klubów wcześniej. Wiem za to, ze KSG z GKS nigdy miłościa do siebie nie pałali.
zgadza się, ale jeśli już krytykujesz takie zgody które wyrosły mimo wzajemnej niechęci to przynajmniej staraj się być obiektywny i może przybliż sobie historię stosunków RTS i HKS (łojenie flag, regularne ustawki-a teraz "braci dwóch, Widzew i Ruch...")

@fishbone
Derby były udane, szkoda tylko, że z Górnikiem i Ruchem takie mecze wywołują ciśnienie, niezależnie od miejsca w tabeli.
szkoda?a ja taki klimat lubie :> to zawsze coś innego niż mecz z Bełchatowem, a mecze derbowe akurat z GieKSą mają ten dodatkowy walor że są pozbawione ryzyka tego że ktoś cię bedzie chciał zaciulać siekierą za szalik np...

Wróć do „Polska”