Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: brylancik » 25 wrz 2008, 14:16

Mam jedno pytanie, dlaczego piszesz w temacie o Realu o sprawach nie związanych z tematem Realu. Nie tak ciężko jest znaleść inny teamat, a jeśli Cię to przerasta to możesz napisać bezpośrednio do moderatora.

Co do meczu to najlepszy w tym sezonie. Najfajniejsze jest to że jak dla mnie van der Vaart zagrał przeciętne spotkanie i strzelił 3 gole :) Póki co na rozegraniu sto razy lepiej od niego radzi sobie de la Red, może by tak przesunąć Holendra na napastnika :P Higuain po raz kolejny pokazał że jest w super formie, w końcu sie obudził Raul, bo o ile ta pierwsza bramka była na przełamanie do pustej ( :lol: ) to ta druga to już piersza klasa. Z drugiej strony zaczynają mnie już irytować te ciągłe zejścia Robbena z prawego skrzydła na lewą nogę i uderzenie na bramkę. Dziwię się że przeciwnicy dają się jeszcze na to nabierać...

Swoją drogą fajnie jest tak trafiać na podmęczonego po Barcelonie przeciwnika. Przypomina mi się sytuacja w Polsce sprzed 3 sezonów gdzie najpierw grała z kimś Wisła, a w następnej kolejce Legia. Legia zdobyła wtedy mistrza :)

Wróć do „Hiszpania”