Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: czeher » 26 wrz 2008, 15:29

Sammyy pisze:Więc tutaj można by polemizować :P
raz do roku i ....
To ze wsyztskie te zespoly wygraly na wyjezdzie jest dosc szczelsiwe poza tym
te mecze ktore wymieniles sa bardzo ryzykowne
Lazio zbudowalo fajny zespol, ale sa to mlodziki tak naprawde przyrownujac inne teamy, Torino dosc solidnie sie rpezentuje i ciezko bedzie pokonac zepsol spod znaku byka na ich terenie
Moze i zwyciestwo nad Viola jest wymowne tylko ze byl sprawdzany nowy system

Juve jak wygrywa to po 1:0.. W Genui zawsze ciezko sie gra, Juve nie wyglada zbyt imponujaco a taki Inter nie zdolal wywiezc kompletu pkt z meczu z Sampa
Jak dla mnie pewnikai:
Slask - Craxa 1 1,75
Atletico - Sevilla 1 2,10

Slask coraz silniejszy a w craxie coraz gorzej sie dzieje, Filipiak mowil ze niez wolni Stefana mimo dezaprobaty kibicow, jakiej dali upust podczas ostaniej kolejki. Poza tym nie bedzie Barana a nie wiem czy i pilkarze nie maja juz dosc coacha. Slask u siebie jest grozny dla wsyztskich a Craxa na wyjezdzie to totalne dno, dodtakowo na bramce bedzie Cabaj :P
W tygodniu grali w Pucharze a Slask mial wolne

Atletico ma znakomita forme, nawet kontuzja Maniche nie powinna sprawic klopotu ba kadra mocna, Sinama w gazie a Sevilla nie poukladala jeszcze wysztskich klockow, brakujacych :P Konko nie wprowadzil sie do zepsolu, ogolnie z #Espaniolem nic im nie wychodzilo, jakby nie rpzypadkowy gol to moglo byc zle, dosrodkowania slabiutkie w trybuny, Fabiano bez formy, Kanoute cos probowal, Ducher bezbarwmy, Maresca cos probuje ale nie zawsze wychodzi, Capel jezdziec bez glowy, Squallaci spowodowal juz 2 karniaki i kilka groznych wolnych gdyz nie wdrozyl sie jeszcze do hiszpanskiego sedziowania

Tez kusi mnie Fulham, a nawet Sroki :P

Wróć do „Bukmacherka”