Chyba sobie kpisz, do skaldu wrocil Nihat, wraca Rossi(bramke zdobyl), dosc dobrze zastepowal icj Llorente ... a na El Madrigal przewaznie zywicezaja gospodarze, ogolnie kurs jest znaczaco za wysoki....Sammyy pisze:nie jestem przekonany czy Villareal aż tak łatwo sobie poradzi... ostatnio ładnie grają... choć Celtic chyba faktycznie w LM to tylko u siebie punkty zdobywa... MU i Juve spokojnie powinny wygrać.
Celtic na kilkadziesiat meczy w LM na awayu zalednie kilka zremisowalo, bez jakielkowiek wygranej zdaje sie, bedzie sieczka z szkockich drwali
Fenerbahce to juz inny zespol, slabiutki jak nie wiem, Aragones nie daje rady jak narazie, kilka lat temu - 2 albo 3 te zepsoly graly razem w eliminacjach i to Dynamo bylo gora zdaje sieSammyy pisze:Zastanawiam się nad Fenerbahce jeszcze... grają u siebie, Dynamo potęgą nie jest, a pamiętamy co w Turcji się działo w tamtym roku... nikt kompletu punktów im nie wyrwał, a były tam i takie ekipy jak Inter czy Chelsea... Arsenal chyba też powinien wygrać.
W środę z tymi meczami gorzej... Cluj Chelsea 2, Szachtar Barcelona 2, a reszta to ciężko ocenić...
te Juventusy i inne Chelsea lepij odpusciic, wiadomo w Transylwanii krwiopijcy ... a na Bialorusi rozne cuda a Juve nie imponuje...
Szachtar wsyztskie sily na LM koncetruje co widac po lidze a Barca nie zachwyca wg mnie