Re: Polska & Ukraina EURO 2012

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Polska & Ukraina EURO 2012

Post autor: Yukasz » 28 wrz 2008, 1:48

czeherowski gdzie byłem jak swój post napisałeś bo mam podobny o czym dowiedziałem się dopiero dziś :lol:

Nie da się ukryć a nawet ukrywać nie chcę że tak sobie marzyłem aby tam gdzie kończą się R/reguły zawitała jakaś reprezentacja :smile2: Ale wierzyć mi się nie chce iż moje miasto rzeczywiście jest na tej liście bo to w sumie dziura jest i wydawało mi się że będą to jakieś Torunie u Rydzyka, Bydgoszcze itp ale niee :smile2: Ale nadal do przyjazdu repry jest imo daleka droga. Sam hotel ma trzy (słownie T R Z Y) gwiazdki a nie cztery jak podane jest w linkach poniżej. No chyba że jedna odpadła to wszystko się zgadza. Nawet na jakimś tam zdjęciu są trzy :roll: Ale hotele powinny mieć pięć, cztery nie są za dobrze widziane. Choć może coś się zmieni w tej kwestii i go zmodernizują :wink: No i trzeba by go przygotować jeszcze odpowiednio pod te różne wymogi UEFY. A sam hotel jeszcze jest położony przy drugiej co do wielkości drodze i blisko głównej - przelotowej (jak w każdym niemal mieście przechodzi przez środek :roll: ). Sam główny stadion jest osłonięty ale hotel z którego miejsca bym nie patrzył nie. A hałas mile widziany nie jest :] Jest też mowa o hotelach dla kibiców a takich w mieście praktycznie nie ma (tylko jakieś motele i burdele). Wątpię aby tą przeszkodę dało się przeskoczyć a ja uchodźców przyjmować nie przyjmę :nein: Zatem wyjściem są pobliskie wioski o ile jest no akceptowalne :think:
No i na Zniczu są dwa boiska, więcej nie ma gdzie upchać. Dla UEFA dwa to minimum ale powinny być trzy (jedno ze sztuczną murawą). Choć oni akceptują także boiska oddalone w niewielkim stopniu. I właśnie w mieście jest trzecie ale nie pamiętam z jaką murawą, wydaje mi się że właśnie ze sztuczną :P Do basenu trzeba by było dojechać co trwało by z kilkanaście min. Choć jak zbudują drogę do toru kolarskiego to pewnie krócej (o ile mają ją wybudować tam gdzie myślę :lol: ). Ale nie wiem czy UEFIE to odpowiada czy też basen ma być na miejscu :think: Najwyżej można się kąpać w pobliskim stawie... jak się wymieni wodę :P
Chyba wszystko co miałem do powiedzenia na ten temat :think:
Aaaa zapomniałem o wnioskach :angry2: Był wstęp, rozwinięcie tematu a wnioski nie :P Wnioski - czyli jest nieźle ale do przyjazdu kogoś tam jest daaaleko. Ale sama lokalizacja imo niezła bo do Narodowego dość blisko :wink: Trochę dziura jak większość ale jest :P

Trochę dziwi mnie że na tej liście są praktycznie same wioski. I wydawało mi się że Wronki są pewniakiem do goszczenia reprezentacji a okazuje się że hotel jest za wysokich lotów i zamieszka tam jakaś Kelly Family :P A stadion będzie zielskiem zarastał pewnie... albo Polaczki tam się przygotują :P Uj wie :roll:

PS1 Nie ma Lublina a jest Lubin :glass:
PS2 A gdzie Gliwicos bo jakoś mi umknął zapewne :lol:

http://www.2012.org.pl/binsource?docId= ... anguage=PL
http://www.msport.gov.pl/download/dokum ... 8_popr.pdf

Wróć do „Polska”