Przy okazji ostatniego meczu pisałem, że Ronaldo nurkował, podniosła się wrzawa, że szukam dziury w całym, że robię z tego incydentu główne wydarzenie meczu. Były głosy, że zanurkował na środku boiska, więc nie ma sensu o tym pisać [a jak zanurkuje w polu karnym, to stracił równowagę
Wczoraj, żeby już tak nie denerwować niektórych, zapytałem co sądzą/sądzicie o sytuacji z karnym. Nawet nie napisałem wyraźnie, że moim zdaniem nurkował [bo pisałem to zaraz po faulu, bez powtórek, wtedy nie byłem pewien, teraz jestem], ciekaw byłem opinii innych w tej sprawie. Opinię poznałem, jak widać nie wszyscy potrafią po ludzku odpisać [nie, żeby mnie to specjalnie dziwiło], ale co zrobić.
Kilka kolejek do tyłu, Eboue był faulowany w polu karnym [przy okazji znieśli go na noszach] co się okazało ? wg "niektórych" [już bez nicków] Eboue nurkował, a kibice Arsenalu o tym nie piszą. Nie chcą się przyznać, a ośmielają się pisać o innych "nurkujących". Tak więc, jeśli ktoś uważa, ze Eboue tam zanurkował [po czym go znieśli z boiska i doszło do zmiany