Mam podobnie, jest to młody chłopak, ma dopiero 22 lata więc jeszcze sporo przed nim, rozegra się i będzie ok. Trzeba mu dać trochę czasu. Oby docenili też go trenerzy... nie chcę sytuacji jak z Gavilanem bo na moje to za wcześnie się go pozbyto... zapowiadał się nieźle...Valencianista pisze:Względem Pablo jestem spokojny.Nasz wychowanek jeszcze pokaże swą wartość.
Ja czytałem o 70 mln., ale w sumie mniejsza o to... rozbieżności w zależności od źródła... natomiast najważniejsze w tym jest to, że klub dzięki temu będzie stabilny, nie będzie zawirowań, kłótni, tylko działania i solidna robota (na taką póki co się zanosi). Ważna sprawa to ustabilizowanie wszystkiego, bo burdel który został po tych sytuacjach z Solerem, potem Villalongą też pewnie spory jest. Swoją drogą ten drugi chciał do nas Ronaldinho i innych Aguero pościągaćValencianista pisze:I na koniec informacja dotycząca Soriano.Nasz nowy presidente w ostatnich dniach wykupił akcje Solera.Stając się przy tym największym udziałowcem klubu z 48 % akcji.Dzięki wsparciu kilku udziałowców może liczyć na 54 % co formalnie pozwala mu przeforsować każdy projekt.Całość transakcji zostanie zamknięta w 2009 roku kiedy Soriano wpłaci ostatnie raty.Zaś koszt całego przedsięwzięcia to około 95,7 mln Euro.
Przed Soriano sporo pracy.W przyszłym miesiącu zamierza negocjować kontrakt z Nike.Trwają prace nad sprzedażą działek Obecnego Mestalla.Generalnie jestem zadowolony z kierunku w jakim idzie klub.Ale na ocenę przyjdzie pora.
Co do Mestalla... parcele sprzedawane są od kiedy pojawił się projekt nowego stadionu więc luz... jeszcze sporo czasu zanim coś może porządnie ruszyć
Dopor na inaugurację wygrało z Realem, a potem same remisy i porażki. Oglądałem mecz w UEFA CUP i w sumie to co mi się nasunęło to dobra gra Brann, a nie zła La Coruni... trzeba wziąć pod uwagę jaka temperatura panuje w Norwegii, jaka w Hiszpanii, to jak grają gospodarze w lidze etc. Mnie tam wynik nie zdziwiłValencianista pisze:O 19 mecz więc kilka słów skrobnę.Depor może nie zachwyca formą ale ma piłkarzy którzy mogą poważnie zagrozić.Mam na myśli przede wszystkim Guardado.Meksykanin jest szybki i Miguel będzie miał z nim sporo pracy.Tego grajka chciałbym widzieć w Valencii.Z powodzeniem radzi sobie na pozycji lewego obrońcy i tam chciałbym go widzieć w przyszłym sezonie.Zagra prawdopodobnie także Valeron.Przez ostatnie trzy sezony zmagał się z kontuzjami i jego dyspozycja to niewiadoma.Musimy jednak pamiętać jak potrafił zagrać Juan.Tego grajka od lat cenię i uwielbiam patrzeć z jaką gracją gra w futbol.W drużynie gości szansę na występ ma także były zawodnik Ches.Mista po niezbyt udanej przygodzie trafił do La Corunii.
To o co się boję to fakt, że każda passa kiedyś się kończy... mam nadzieję, że Depor nie przełamie się akurat w spotkaniu z nami... oby
Ps. Guardado na lewej obronie ? To będzie raczej taki styl podobny do Jansena... dobry w offensywie, a w defensywie przeciętny