Za duzo hiszpańskiej inkwizycji jak dla mnie. Jestem zbyt alkoholowy w tym momencie by Was wszystkich ogarnąc, choc na ta chwile wydaje mi sie, że to w ogole nie ma sensu. Teraz jest taki trend aby wykopac chamstwo, brutali z futbolu, jak kiedys znaczyć żydów, homoseksualistów za czasów Hitlera odpowiednimi gwiazdkami, niestety kazdy faul ma swoja historie i Stankovic niegdy brutalem nie był. Może czasami cos wynikało z walki, ale wyrzucac zawodników za walke to jak wylewac dziecko z kąpiela. Zjadanie własnego ogona. Futbol, szczegolnie włoski nigdy nie bedzie pozbawiony taktyki, ostrej gry wiec zachowujecie sie jak fani WKKW. Dla tej walki ogladam Calcio. No, coz ale ja sie nie znam i macie świeta racje. Inter słaby, Inter łamie kości, Inter kradnie i oszukuje. Moge jedynie podnieść swoja spleśniała głowke, nic więcej. Ewentualnie powiedziec, że nie musze być obiektywny. Całe szczęscie.
Ludzie spacerowali mi sie po goleniach, ale pewnie wiesz wiecej z jakimi kolezankami gralem. Generalnie czytajac Wasze posty myśle o jakiejs piłkarsiej utopii. Chciałbym tam zyc gdzie Wy.Łukasz_ pisze:A jeżeli po takim faulu według Ciebie siniak to max co może się stać to odnoszę wrażenie że Ty w piłkę może i grałeś ale z koleżankami 5 lat młodszymi.
p.s Kaka mes que un Usain Bolt