Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Re: Juventus Turyn cz.2 (zbiorczy)

Post autor: Yukasz » 29 wrz 2008, 20:51

maestro pisze:PS ktoś ogląda mecze LM na onecie, te na sms? Działa to jakoś możiwie? lepiej niż sopcasty i tvuplayery?? :)
PS Tak, czasem. Mój pierwszy raz był jak Roma dostała z MU 1:7 :lol: Później także gdy nie działała transmisja na sopcascie itp z powodu uzależnienia i niechęci do jego leczenia sięgałem po transmisje w onecie :roll: Mój stan ciągle się pogarszał i początkowo jechałem na prędkości neo 512. Czasem zacinało ale najważniejsza jakość a na tą nie można było narzekać - lepsza niż na tych dupereleowatych programach internetowych. W pierwszej kolejce oglądałem żenadę na Olimpico z Clujem już na prędkości 1024 co tylko świadczy o tym że mój stan stale się pogarsza. Ale mimo to też zdarzały się momenty w których obraz się zaciął ale chwilowo i bardzo sporadycznie. Lepszego obrazu maestro na necie nie znajdziesz a jak raz po nią sięgniesz to już po Tobie i przepadłeś :( Ale jak nie kibicujesz angielskim drużynom to czasem nie masz wyjścia. A to są transmisje z eNki czyli czasem trafisz na takich komentatorów że idzie zwymiotować. Pomocna w pobliżu duża miska coby nie odrywać się od meczu i nie biegać do WC Chatki :twisted: Ale jak zamierzasz oglądać jak mniemam :glass: mecz z BATE to pewnie jak u mnie z Clujem komentatorów nie będzie :P Jedna teoria głosi że byli Romanistami i zastrajkowali spodziewając się słabej gry :roll:

Wróć do „Włochy”