A wiesz co to hydra ?Yukasz pisze:Ale imo przykład powinien wyjść z samej góry
Wczoraj sluchalem drzewieckiego i mial podac najciezsze powody dlaczego i z jednej strony fundamentalna sprawa z a drugiej prozaiczna bo kazdy spodizewal sie bardziej spraw zwiazanych z malwersacjami a tutaj poprostu neiudolnosc i niescislosc z iloscia czlonkow ciala kolegialnego, ktora nie zgadza sie z tym co w statusie czyli decyjze nie mialy mocy prawne
Balagan straszny ale to juz wczesniej wiedzielismy, tylko ciekawi mnie taka rzecz jezeli oni sa tacy neiudolni jak to sie dzieje ze nikt ich na niczym zlapac nie moze... moze sa sprytniejsi niz wychodzi z tego obrazka
No dobra jest kurator niektorzy w niebowzieci, tylko kuwa to nic nie zmienia poza zamieszaniem... to jest wojna i srodowisko PZPNu sie zejdnoczy, kurator ma zdaje sie 3miesiace na rozpisanie wyborow, a ci wybiora kogo chca - nawet Listka... chyba ze cos sie wydarzy
Wg mnie tu pozostaje tylko jedna mozliwosc, zostawic to biegowi czasu ... poprostu jedno w tym wszytskim jest pewne... nikt nie jest niesmiertelny a czas biegne (prawda fieldy
Drzewiecki fajnie to wymyslil, ale nie wyobrazam sobie teraz owocnej rpzyjaznej wspolpracy na linii - Listek - drzewiecki a ten pierwszy potrzebny w sprawie Euro jak nikt inny - to nie ulega watpliwosci
Drzewiecki nic mu nie powiedzial ze cos sie kroi kilka godzin przed wstapieniam na miodowa Zawlockiego
Dla mnie jest to sprawa polityczna, PO gowno zrobila przez rok, prawie rok, zaniedlugo pierwsze rozliczenie, wiec ofensywa jaka zapowiadaja w pazdzierniku - tak wiec mysle ze sprawa PZPNu zawiera sie w tym, pokazuje patyrzcie to my ostatecznie rozwiazujemy sprawe Listkeiwicza czy emerytur dla SBkow a nie jak nasi nieudolni poprzednicy ...
Co do Bonka to jezeli patrzec na aspekt glowy zwiazku - on jest z tej samej gliny ulepiony co Michas